Spectacular restaurant, authentic, with good prices, delicious food, and excellent service. We had the opportunity to meet the owner and pioneer, a very kind and helpful person. Recommended.
Gaston Astudillo
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28 Maggio 2025
10,0
Very Tuscan rustic atmosphere, very friendly owners, make you feel at home
Mary Mary
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26 Maggio 2025
8,0
Both good and bad. The prices are incredibly reasonable. Great white wine for €3 a half liter, a very friendly Italian waiter, and a typical Italian atmosphere. You take a number outside the restaurant and wait until it's called, like at the deli counter in a supermarket.
The pasta, at €6 per portion, was very reasonable—but unfortunately, not good at all. Cheap pasta, carelessly thrown onto the plate, with a dollop of sauce in the middle. And the sauce wasn't particularly tasty.
Where all the good reviews come from is a mystery to me. I've had better pasta at every tavola calda and motorway service station in Italy, let alone in a restaurant.
A real shame, because the rest of the place is really quaint.
Thomas Sulzer
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24 Maggio 2025
6,0
Trattoria where eating well in company is important. 80s tavern atmosphere. Very nice
Alessandra Costamagna
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23 Maggio 2025
10,0
Most authentic Italian family run restaurant. It was the high light of my entire holiday! It was delicious!
Sanne havinga
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20 Maggio 2025
10,0
This place was a wonderful surprise, I hate to wait for enjoying a meal but this time was worth it. This place is the example that good food in touristic places is still possible at affordable prices.
The second best pasta in Italy in my point of view❤️, great service cozy and nice restaurant.
Thanks a lot. I fully recommend it. Ahhh and wow their tiramisu is just amazing
Jhon Ivan
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15 Maggio 2025
10,0
Discovered by chance, excellent in every way
I will definitely return
lisa taverni
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13 Maggio 2025
10,0
Look, this guy has taken it up a notch...
If you're going to Pisa for a day trip, this is the place to have lunch. There will be a line, it's short, but it's SO worth it.
Even when it comes to Italy, the food here is a step above.
Simple but wonderful flavors. Nonna's food is authentic.
Friendly service that feels like you're at your grandmother's house, with that noisy uncle of yours asking what you want to eat.
Once you've eaten here, others will have to try really hard to please you.
And one detail: it's very cheap! We ate 2 dishes each, a couple, with water, wine, an aperitif (limoncello) and coffee, and the bill came to 45 euros.
Alan Souza
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10 Maggio 2025
10,0
Una rarità. Da Stelio si assaporano, sì, cibi veramente buoni ma soprattutto si vive una (ormai rara) accoglienza. Si è accolti, infatti, e quel sapore di umanità fa la differenza. Noto per il "numerino" da prendere se il locale è al completo, vale la pena aspettare. Simpatici, onesti, bravi a cucinare. Un pezzo di storia della ristorazione, di cibo popolare (a me piace dare questo significato), che passando fra i tavoli lo stesso Stelio, figlio d'arte e oggi novantenne, coniuga attraverso un racconto "filosofico" di ciò che è tuttuno tra cultura del cibo e senso dell'ospitalità. Bravi. Bravi Stelio e la moglie (ancora) in cucina, bravo Maurizio, il figlio, in sala. Simpatica e grintosa Silvia, anche lei a servire i clienti con precisione e attenzione. Lo consiglio. E mi farò adottare come cliente, sì.
Maurizio Guccione -Lucca
Maurizio G
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20 Gennaio 2025
8,0
Per mangiare da Stelio devi armarti di pazienza e prepararti a vivere una esperienza a tutto tondo. Si prende il numero e si aspetta di essere chiamati da Silvia, la cameriera simpatica ed efficiente che si alterna in sala con Maurizio, uno dei tre figli del fondatore, Stelio, che porta avanti con i fratelli l'attività fondata dai genitori ormai 60 anni fa. Ogni gruppo prende un numero e ci si adatta sulla base dei tavoli che nel frattempo si liberano. Nell'attesa si comincia a studiare il menù dalla lavagna. C'è davvero un ricco campionario della cucina tradizionale toscana, di terra e di mare, con ampia scelta di primi secondi contorni e anche gustosi dessert
Qualche recensione scrive che sembra di mangiare a mensa: tutt'altro! Entrando vieni accolto e accompagnato, con semplicità e professionalità, a gustare i piatti del giorno oppure i classici del menù. Il vino della casa è sincero e si fa bere. Con circa 20 euro a persona si mangia un pasto completo di primo secondo contorno dessert e caffè o ponce, bevande incluse. Si apprezza molto anche il clima familiare e gioviale del locale e la scelta di mantenere una tradizione, senza cedere alle sirene del turismo mordi e fuggi che anche a Pisa ormai ha spazzato via da tempo ogni traccia di "tipicità". È aperto solo a pranzo dal lunedì al venerdì e in cucina c'è ancora la moglie di Stelio e lui stesso passa tra i tavoli a raccontare aneddoti di questo luogo un po' magico dove il tempo sembra essersi fermato e tutto è ancora autentico.
Chiara P.
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20 Gennaio 2025
10,0