Excellent food. Family and welcoming environment. Outdoor tables. Service a little slow, but friendly nonetheless
Illuminati “Ida” Paola
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18 Giugno 2024
10,0
Wonderful discovery for us Bolognese.
We will definitely be back
Thank you guys
Francesca Seren
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12 Giugno 2024
10,0
Very nice place, set up with a very original style, exquisite dishes. Highly recommended place and if you go try the FRIED CHEESE in batter, it's a real pleasure.
Alan Casoni
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09 Giugno 2024
8,0
A traditional, high quality trattoria, the dishes are plentiful and delicious, food of truly exceptional and typically local quality
The staff is courteous and professional. I recommend it to everyone
Stefano Buongiorno
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11 Maggio 2024
10,0
It's the first time I went there, I had a great time
Roberto Abbadini
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03 Maggio 2024
10,0
The place is small but the menu is excellent and well cooked, boiled sheep and polenta. The service is also highly recommended.
Maurizio C
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25 Aprile 2024
8,0
It's always a pleasure to eat at Da Rita. Months later I returned for the second time and the same great cuisine is still confirmed: maximum quality of raw materials, without false pretentiousness. Sumptuous fish, excellent fried food, good desserts. Endless cellar for those who want to discover niche wines. I will return and continue to recommend this restaurant to my friends.
andrea carboni
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21 Aprile 2024
10,0
Feeling at home and also the kitchen, like someone who for me had a real grandmother who was a housewife and super good in the kitchen, you find the flavors of your grandmother and the memories of Sunday lunch
Anna
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02 Aprile 2024
8,0
Abbiamo mangiato stra bene.Antipasto con bruschette miste stra buono. Primi da leccarsi I baffi. Vino Pecorino di Offida finito troppo presto. Complimenti ai ragazzi. Torneremo sicuramente. Grazie ❤️
Simonetta P
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10 Febbraio 2024
10,0
Entrando ho percepito immediatamente di essere in una trattoria vera, quelle che non si trovano più
L'arredo informale, i tavoli, i commensali e poi loro con il servizio casalingo, di poche parole ma sincere
Il vino sfuso è un Montepulciano di tutto rispetto
Le bruschette sono un sogno e non riesco a capire quale tra queste è quella che ha il sapore più particolare e che voglio tenere per ultimo come un regalo
Le tagliatelle al ragù
Pasta all'uovo fatto in casa larga con un ragù antico di carni miste ed un sapore dimenticato.
Una bella scoperta sicuramente indimenticabile.
bravi
PaoloS465
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18 Gennaio 2024
10,0