Very nice delicious experience!
Thierry Gibert
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29 Luglio 2025
If you want to enjoy Abruzzo cuisine, Trattoria da Peppe is a must. The service could be improved, but Nicola is top-notch. Prices are reasonable.
Luigi Bove
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25 Luglio 2025
We were immediately greeted warmly by all the staff, both us and our dogs! Everything was delicious, the set menu was very generous, from appetizers to homemade first courses and succulent grilled meats!!! Everything was top notch!
Beppe is an institution. If you haven't been, just go, what are we talking about?
Giuliano Di Giacomo
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21 Luglio 2025
A magical place, a very typical alleyway 🇮🇹🤩
A feast for the eyes and the taste buds.
A 6-course menu for less than €50, delicious too, with house specialties.
Peppe is also very welcoming and friendly.
We'll be back soon 👌🏻🍋
Thanks ♥️
Stéphanie Petrarca
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21 Luglio 2025
A great experience, a good meal, a reasonable price, all for less than 40 euros, drinks included, all with a smile from the cook and the waiters. I recommend it.
Supporter standard de liege
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19 Luglio 2025
Fantastic restaurant with traditional cuisine. Authentic food and generous portions. The owners are very friendly and helpful. There are outdoor tables and a welcoming atmosphere! We'll be back! Thank you so much!
Stefania Scordari
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19 Luglio 2025
Excellent typical Abruzzo food and all the lovely guys! Well done! See you soon 😊
marghe ?!?!
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19 Luglio 2025
Abbiamo trovato la trattoria giro avanti per Vasto. Il ragazzo che è il padrone è di una simpatia e semplicità che ti fa sentire uno di casa. Menù fisso ma buonissimi gli antipasti specialmente il capocollo, la ricotta , e la salsiccia di fegato e il salamino. Il primo maltagliati fatti sul momento non male ma niente di che. Carne alla brace buono l'agnello, e la salsiccia il capocollo troppo cotto. Vino buono. Lo consiglio. Voleva darci anche il dolce ma eravamo pieni così c'è lo ha dato per portarlo a casa. Prezzi in linea con i ristoranti di zona. Devo dire che qui costano di più degli alberghi e delle case
Una piccola trattoria che accoglie solo pochi tavoli ma regala tante sorprese. Il menú è fisso. Il proprietario è un giovane chef pieno di passione che prepara davanti agli occhi dei clienti pasta fresca e carne alla griglia, tutto accompagnato da piacevoli chiacchiere in un ambiente familiare. I piatti tipici della tradizione abruzzese sono ottimi e abbondanti.
Annarita V
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21 Aprile 2025