It is a trattoria with traditional food, not just local.
Precise and friendly service, I really appreciate the selection of meats, which is always excellent.
The dishes are always cooked using excellent raw materials combining the new with the tradition, a balanced choice and in my taste a winner.
I always recommend booking, the manager is a perfectionist and rather than risk not being 100% satisfied you will not be served.
Massimiliano Guerra
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07 Giugno 2025
8,0
We would like to come back, but the restaurant does not offer the option of making reservations via WhatsApp or email. But that would be desirable from abroad.
Excellent dinner in a quiet environment and with impeccable service made of availability and friendliness
ernesto nerone
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10 Aprile 2025
10,0
Excellent Venetian fish cuisine, excellent wines, well done Alessandro
Stefano Di biagio
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10 Aprile 2025
10,0
A great place for excellent Italian cuisine. The food, service, and ambiance are first-class. Highly recommended. We'd love to come back!
brownfoxx
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25 Marzo 2025
10,0
Lunch with my friend Angelo.
Welcoming place;
Friendly and professional service;
We ate a lucio appetizer with polenta and a spectacular risotto all'isolana.
The wine list is also excellent.
Definitely recommended.
Giovanni Varotto
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25 Marzo 2025
10,0
We eat very well. Prices are medium high. Given the good service, the excellent cuisine and the prices beyond the simple workman's menu, I would define it as a restaurant rather than a trattoria 😉
Daniele Modena
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20 Marzo 2025
8,0
Quality.... lots of quality in all dishes
Bruno Ballini
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15 Marzo 2025
10,0
Abbiamo cenato in questo ristorante, mangiato veramente in maniera egregia, chi il primo chi il secondo ma tutti concordi, tutto squisito. Abbiamo provato a tornare il sabato dopo ma tutto esaurito, meglio prenotare per tempo.
Marco R
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12 Febbraio 2025
10,0
Siamo in viaggio sulla Modena Brennero e visto che Ferruccio è a 5 minuti dal casello, chiamiamo e torniamo dopo 2 anni.
Come ape chiediamo un quartino di rosso ( super dignitoso).
Visto che veniamo da terra di salumi,
ma sappiamo che hanno sempre riserve eccellenti optiamo per Cualaccia 24 mesi che è zucchero, mortadella delicatissima e pancetta superstagionata è burro a sciogliersi,
il tutto accompagnato dalla loro leggendaria giardiniera.
Arriva il serio valpolicella classico 2013 Le Guaite a un prezzo eccezionale,
il pepe e cuio sono ben definiti,
accompagnato da "bigoi al Torchio"al ragù di cavallo ricetta antica è libidine pura,
il luccio sapientemente fatto...
Il viaggio è lungo e quindi concludiamo con 1 "soutern"didattico e cioccolatini tartufo da formula 1.
Ritorneremo anche per la sipmatia dell'ottimo staff.
ps mi son preso na trippa
d'asporto, poi vi dirò 😂
lele T
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10 Gennaio 2025
8,0