Top-notch throughout, great ambiance, very friendly service, and superb food. You can always rely on slow food. The caponata with goat's ricotta was outstanding, as was the rabbit liver pâté with sweet warm bread. For starters, delicious pasta with minced rabbit ragù and cold spaghetti with puréed panzanella – a cool idea. For dessert, a semifreddo with casata siciliana and a Greek yogurt with blueberries made with whipped cream – both were divine. Very good espresso and a pleasant glass of wine.
Great discovery on the drive to Garmisch. Thank you!
Bea
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06 Luglio 2025
10,0
A nice suprise, best food and service we had in a week in Italy (Sudtyrol). Worth a stop.
Alma Ganic
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03 Luglio 2025
10,0
Very pleasant restaurant, well-kept location, tasty food, attentive service
Giulia Righi
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26 Giugno 2025
10,0
leggerezza, gusto, cultura tutto ciò che cercavo
Walter
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16 Giugno 2025
10,0
Great experience. Quality food, friendly service. I've added it to my favorites. It's not a trattoria in the strict sense, but a real restaurant.
Roberto Merighi
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14 Giugno 2025
10,0
Se cercate una esperienza autentica, professionale, qualitativamente ineccepibile, radicata nella trafizione veneta e creativa e innovativa, con una qualità prodotto unica, frutto di ricerca, amore, passione, identità, non potete mancare questa famiglia.
Servizio attento e discreto, competente ed entuasiasta, coinvolgente e propositivo.
Si, si sta davvero bene in questo posto, dove i muri trasudano tanta storia e gli occhi di chi vi serve vi accompagnano in una esperienza unica per il piacere del vostro corpo e della vostra anima.
Grazie Giovanni
Angelo F
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01 Giugno 2025
10,0
"The warmhearted friend and master cook you dream to find"
Riding our bikes along the Brenta we came to Solagna, looking for coffee.
Seeing a friendly looking man unloading chairs from his car, we asked for an open bar.
Spontaneously he invited us into his restaurant and made us delicious espresso.
Discovering him to be the chef of the Osteria da Doro we instantly booked a table and some hours later enjoyed the most delicious food in charming atmosphere with lovely hospitality!
We strongly advise to visit this place!
Ewald Miel
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31 Maggio 2025
10,0
Excellent place, excellent creative cuisine, positive proposal of half portions to share to give you the opportunity to try more foods
Bruno C
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12 Maggio 2025
10,0
Pranzo con amici. Abbiamo preso piatti diversi. Io ho preso uova e asparagi e coniglio disossato bollito. Mi aspettavo un passaggio al forno più consistente del coniglio che comunque era buono. Carta dei vini discreta anche se a mio avviso migliorabile. Abbiamo preso bollicina di Hadelger pas dosè. Buono il servizio. Prezzo in linea con la qualità.
Claudio B
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26 Aprile 2025
8,0
Quality and above all seasonal ingredients
Lorenzo De Paoli
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03 Aprile 2025
10,0