My experience with Michelin guide’s acknowledged restaurants is flawless service with an unique atmosphere and perfect food. However, although this restaurant has excellent service provided by excellent servers, yet the food serves, to me, as somewhat lacking. The overwhelming majority of the dishes I tried lacked in salt and instead relied on the customer to make it to their desired taste. The wine list is impressive, but not too many options for soft drinks. For dessert my tiramisu felt a little bit lacking with the absence of liqueur. As a whole this was a great dinner and I’d certainly dine here again.
Robin Magnusson
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14 Luglio 2025
10,0
Everything was perfect, and ask for wine advice.
Well done!
Rossano Barbieri
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12 Luglio 2025
10,0
Dinner with friends, everything was really excellent. To be returned
Vincenzo Priore
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06 Luglio 2025
10,0
A must-see in Levanto, the service is attentive, the dishes are delicious and of high quality. A real favorite, a place to visit and remember.
lydie boussand
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26 Giugno 2025
10,0
A fixed point in Levanto, with a champion in the dining room!
What can I say... Trattoria Centro is always a good place to be. Attentive service, solid and sincere cuisine, and an atmosphere that makes you feel at home.
But the real added value has a name: Mirko.
A top-level sommelier (already Best Sommelier in Liguria), he is an inexhaustible source of wine knowledge and can guide you — with passion and precision — in choosing the perfect wine, whether it is a local label or an international rarity.
The wine list is impressive, the result of extensive, in-depth and never banal research.
Mirko is the true jewel of Levanto: competent, charismatic, capable of transforming a dinner into a journey through the flavors of the world.
An experience that really makes the difference in the panorama of Levanto restaurants. Not to be missed.
Marco Valerio Vacca
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26 Giugno 2025
10,0
Everything was perfect, from the service to the food.
The atmosphere was warm and comfortable.
The waiters in the dining room were really kind and professional.
Very fresh fish, very well presented.
I will definitely be back.
Well done.
Barbara Lombardi
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24 Giugno 2025
10,0
Best seafood! Loved it, recommend making a reservation
Roshy P
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21 Giugno 2025
10,0
Delicious food. Great wines. Perfect lunch.
W B
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16 Giugno 2025
10,0
Se cercate un ristorante di pesce dove cenare a Levanto questo è indubbiamente il migliore che possiate trovare.
L'Antica Trattoria Centro non delude mai.
Pesce freschissimo, pasta fresca rigorosamente fatta da loro , servizio sempre attento alle esigenze del cliente, ampia selezione di vini con Mirko che vi saprà consigliare cosa scegliere .
Noi ieri sera abbiamo bevuto un ottimo Pigato Rocche del Gatto, assolutamente da provare.
Abbiamo iniziato con due antipasti misti, sono varie portate di pesce.
Avevo già provato i ravioli all'aragosta (sono innamorata di questi ravioli) e ho voluto cambiare prendendo un risotto ai frutti di mare per due. Viene portato in una casseruola, è piuttosto abbondante.
Erano anni che non mangiavo un risotto così gustoso.
Avrei voluto provare anche i totani ripieni ma non avrei avuto più spazio per il dolce quindi siamo passati direttamente a quello.
Un tiramisù ai frutti di bosco e una panna cotta al passion fruit.
Una dolce conclusione di una cena indimenticabile.
Grazie davvero per fare sentire sempre il cliente gradito ospite e per la bontà dei vostri piatti.
Il miglior ristorante a Levanto senza nessun dubbio, assolutamente consigliata la prenotazione. Ieri il locale era pieno. (Come sempre).
Pulina17
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30 Marzo 2025
10,0
Dopo i nostri giri,di ritorno a Levanto,ottimo punto di partenza e soggiorno di tranquillità,la cena si consuma in città,al Centro,che tutti conoscono e decantano.L'ambiente è raccolto,reso raffinato dall'arredo bianco ma soprattutto per la presenza di un staff vivace premuroso coordinato in sala dal maitre Luca e dalla proprietaria che accoglie,vigila e congeda con garbo i suoi clienti,o meglio,i suoi ospiti che hanno gradito,nel nostro caso,un ottimo delicato risotto di mare mantecato in una rovente pentola di rame.Ho gustato,per curiosità,un vassoio di cozze ripiene di formaggio pangrattato spezie naturali e mortadella.Una insolita combinazione per noi marchigiani del Conero.Una prelibata eresia.Per chiudere il cerchio di bontà,un morbido sorbetto al limone
piccijesi
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26 Febbraio 2025
10,0