Traditional cuisine with excellent cured meats, excellent second courses and a good cellar.
Very elegant location
Davide Ugolotti
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10 Giugno 2025
8,0
Experience 10 praise. Home cooking but very careful about cooking and presentation. Ordered trio of tortelli and second platter and rabbit. Spectacular!!! 😍
Paolo Brunori
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07 Giugno 2025
10,0
Usual quality that is maintained over the years. Always a pleasure to stop by.
Nicola Begarani
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25 Maggio 2025
10,0
Nestled in the Parma hills, a very beautiful place, on summer evenings you can cool off a bit, being able to stay outside the restaurant, as there are chairs and benches to enjoy the cool air. The restaurant inside is very welcoming and intimate, the owners are very hospitable and friendly and try to satisfy the requests made. The food is traditional with large and very good portions. We had appetizers of cold cuts with fried cake, as first courses tagliatelle with mushrooms and sausage, passatelli tortelli, some took the second course, but not all as the portions as mentioned are large. To drink water and wine, Lambrusco, which went down well. Modest expense compared to the quantity of food, especially the quality, comparing it with other restaurants. We booked in advance as it is a fairly popular restaurant. We will definitely be back
FILIPPO PALU
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18 Maggio 2025
10,0
I can only confirm the positive reviews on the restaurant bill. Thanks again for your kindness
Domenico Chiapperini
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11 Maggio 2025
10,0
Excellent dinner and excellent wine recommendations!!!
Really welcoming and competent staff!!!
Thanks for the evening!!!
Maurizio Donati
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04 Maggio 2025
10,0
Beautiful location… rustic… typical of the trattorias of the Parma hills… excellent appetizer based, obviously, on cured meats…. I recommend tortelli, of any kind... they are all excellent....
The second courses are also excellent...
True typical Emilian cuisine…
Good choice of wines too... average prices... worth a dinner every now and then...
The only flaw worth mentioning... the parking... few places available
Rosario Iovino
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26 Aprile 2025
10,0
Excellent lunch, quality products
Punctual and kind service
Warm atmosphere
Daniela Campanini
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07 Aprile 2025
8,0
L'osteria è in una minuscola frazione proprio su un crinale nell'appennino parmense. Vale la pena andarci anche solo per vedere il paesaggio. Una volta arrivati, bisogna dire, c'è il problema del parcheggio. Io ho risolto parcheggiando al cimitero. L'ambiente è familiare, come mangiare nella veranda di una casa di campagna. Chiaramente, il meglio sono i salumi (eccellente il salame) e i tortelli di erbetta. Ho fatto un bis con le tagliatelle al sugo di fagiano ma mi hanno deluso: troppo saporito il sugo, troppo al dente la tagliatella. Molto buono il lambrusco della casa. Rapporto qualità/prezzo ottimo con ricarichi più che onesti su vino e bevande.
Massimo V
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05 Aprile 2025
6,0
Veniamo qui già da alcuni anni, lo scorso febbraio due volte, e mai una delusione.
Il personale è attento, ma non invadente, e ti sa mettere a tuo agio. La cucina è una conferma: sempre di alto livello. Prezzi nella media.
862antonio_t
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08 Marzo 2025
10,0