Very nice atmosphere, welcoming staff, fast service, very good dishes with refined combinations and excellent raw materials, absolutely recommended!
Doriana De Nadai
.
01 Giugno 2025
10,0
We went to dinner at this restaurant on the advice of friends.
I must say that it did not disappoint expectations.
Taolon cutting board and Italy-Spain cutting board shared, with refined cured meats and refined combinations.
Elaborate first courses but never excessive.
Top quality meat cooked to perfection.
Definitely worth trying.
Silvia Vinotti
.
24 Maggio 2025
10,0
It’s a must if you are around !
Rapho
.
18 Maggio 2025
10,0
Nice place, very good dishes and combinations, with a choice of courses. Cold cuts to try. We will happily return.
Alberto Pasini
.
04 Maggio 2025
8,0
Nice dinner at Taolon. Everything excellent, refined raw materials. Professional and attentive service. The baked aubergine is excellent as is the serrano. The dandelion and ricotta ravioli and the very tender cube roll are delicious. Ice cream and semifreddo to finish. Craft beers...well we'll be back soon!!
Ero Fine
.
03 Maggio 2025
10,0
Came across it by google and coincidence.
Super good food and very friendly service
annKatrin Ferstl
.
02 Maggio 2025
10,0
Very positive experience!
The food is very good with refined combinations. The environment is nice, very intimate and the girls were very attentive and welcoming. The prices are average for the area and the portions are medium, not very abundant.
I recommend it, we had a good time!
Ilaria Bella
.
01 Maggio 2025
10,0
We returned for the second time being in the area for leisure and it was a reconfirmation! Exquisite food, kindness, very welcoming environment!
Patrizia Cortese
.
30 Aprile 2025
10,0
Cucina curatissima con ingredienti di gran qualità. Ottimo prosciutto iberico e meravigliosa pasta fatta in casa con acciughe e pomodori. Torneremo!
banele
.
17 Febbraio 2025
10,0
In una giornata piuttosto pesante tornando al mio laghetto da Verona, avevo puntato il Taolon.
Entrando vedo gli spazi ben distribuiti, con tavolini per stare tranquilli.
Il menù ha le giuste proposte, il che fa da eco alla cucina espressa, i tempi d'attesa sono minimi, è lunedi sera di dicembre, c'è poco in giro.
Ampia scelta di affettati, visto che il locale pare e sicuramente é, specializzato in queste proposte.
Non ne avevamo voglia ed abbiamo chiesto i tortelloni del giorno divisi per due, il piatto intero ne comprende 10, sono grossi e ben ripieni. Sicuramente casalinghi!
Seguono due secondi, una guancetta di maialino iberico con purè (ottima) e un filetto di Patanegra wonderful, morbido e gustoso.
Niente dolce, ma visto l'andazzo, un bel piattino di Patanegra stuzzicava e quindi vai col Patanegra con annessa ciotolina marinata di finocchietto julienne. Tutto perfetto e ben servito.
Due chiacchiere con Diego "Very nice" e un conto onesto ci avvia a concludere la serata.
Siamo stati bene e siamo usciti rilassati, quello che avevamo chiesto all'ingresso.
VivereSulGarda
.
13 Dicembre 2024
10,0