A pearl that stands out from the average restaurant in the Euganean Hills
Stefano Laberio Minozzi
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01 Luglio 2025
10,0
Delicious and well-prepared food. Local products but served in a younger way. Informal but at the same time very professional service. I will definitely stay there again.
Martina Minesso
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02 Giugno 2025
10,0
Exceptional in quality and service, a unique and creative proposal compared to the restaurants of the hills. Excellent for vegetarians.
Ubik Spray
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02 Giugno 2025
10,0
Lunch suuuuuper!! There were 6 of us for Sunday lunch. Friendly, punctual and kind service. Generous bill for the dishes offered, in the area you can also find something more expensive. With two bottles, €34 per person. Thank you so much for the super hospitality! See you soon 🤗
Rossella Lunati
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25 Maggio 2025
10,0
Un locale che conosciamo, oramai, da più di 25 anni
Già noto per i suoi piatti della cucina tradizionale veneta, nonché la cordialità e simpatia dei precedenti proprietari; questo ristorante ha subito una trasformazione che lo ha portato a nuovi orizzonti culinari. Sotto la guida di uno chef giovane e creativo, il menù è stato rivisitato, proponendo piatti sobri e gustosi che omaggiano le radici venete senza esserne schiavi.
In sala, Elia accoglie gli ospiti con la sua passione per i vini, accompagnando sapientemente ogni portata con abbinamenti azzeccati. La sua competenza e il suo entusiasmo contribuiscono a rendere l'esperienza ancora più piacevole.
L’ambiente è stato mantenuto tale e quale era. All’esterno vi è sempre il porticato dove poter apprezzare la cena in armonia con la bellezza e tranquillità della natura dei Colli Euganei.
Questo ristorante rappresenta un felice connubio tra tradizione e innovazione, dove i sapori del passato si fondono con una visione contemporanea della gastronomia. Un luogo in cui lasciarsi deliziare, augurando a questo locale un perpetuo successo nel tempo.
GLuca10
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05 Maggio 2025
10,0
Dopo aver fatto un giretto nei colli Euganei e visto delle bellissime cascate, tornando indietro ci siamo fermati in questo ristorante. Mangiato all'aperto, il cameriere gentilissimo e pronto a spiegarmi le varie portate. Abbiamo mangiato veramente bene, tutto squisito ma a mio parere il top è stato un antipasto con uovo marinato con sopra gelato di gorgonzola. Un abbinamento di sapori che stanno perfettamente bene insieme. Sicuramente se torno in zona mi fermerò di nuovo qui.
Monia R
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04 Maggio 2025
10,0
A beautiful restaurant set in the typical landscape of the Euganean Hills, it offers fresh and innovative cuisine combined with traditional dishes - a mix that I personally particularly appreciate - with attention to presentation and flavour, and with satisfying portions. Young, friendly and welcoming staff. Prices in line with the quality of the raw material. Absolutely recommended!
Davide Vancini
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27 Aprile 2025
10,0
This trattoria offers refined and truly delicious vegetarian dishes!
I really appreciated the appetizer of white asparagus with grapefruit and capers, the tagliolini with peas, goat cheese and fermented lemon peel.
The strawberry and rhubarb dessert is also delicious.
The wines are mostly natural and with an eye to the territory.
Young and friendly staff and management. We will definitely be back.
Margherita Galla
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06 Aprile 2025
10,0
A historic trattoria with new management. Some traditional dishes such as fried chicken and guinea fowl remain fixed on the menu, even if revisited. The dishes change seasonally and there is no need to get bored. The quality is really high, you can experiment without overdoing it. Excellent selection of natural wines, perfect service. Very recommended.
Marco Sinigaglia
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04 Aprile 2025
10,0
We went to this restaurant reading the reviews and I must say that we couldn't have made a better choice. We ate an appetizer and a second course and drank a delicious wine from the hills. Traditional cuisine but revisited with modern flavors... super recommended!!!
giulia
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29 Marzo 2025
10,0