Delighted with the food and the service! I went with my family the first day in Rome and the next day we returned! Thank you very much for the food, the service and the attention! :)
Jimena Morales
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17 Gennaio 2025
10,0
EXCELLENT place! I have no words to express the great service that Federico gave us! The food was very delicious too! I hope they always have many customers and that they continue with such delicious service and food! Thank you
Sofi Quirós
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17 Gennaio 2025
10,0
The quality of the food is super excellent, the service excellent, the environment is truly welcoming, it feels like being at home. We will return with real pleasure.
Stefano Schifano
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12 Gennaio 2025
10,0
Lamb cooked at low temperature top! Even the first ones were delicious!
Garen Agbulut
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03 Gennaio 2025
10,0
Highly recommended. Pleasant and well-kept dinner! Thanks 😊
Box71 Onori
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15 Dicembre 2024
10,0
Small place, with great attention to everything... informal and of a high standard in the choice of ingredients and in the dishes they offer!!! Well done!!!
marco corinaldesi
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15 Dicembre 2024
10,0
Tiuni! What can I say...an excellent restaurant, cuisine that continually varies but always offers typical Roman dishes that make you feel at home! Luca, the friendly and professional owner who recommends excellent wine/food combinations! I recommend it, MUST TRY!!!
Martina Grenga
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14 Dicembre 2024
10,0
Succulent gluten-free carbonara. Truly special. Possibility of gluten-free bread
Raimondo Mineo
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03 Dicembre 2024
10,0
Ristorante molto carino, cibo molto buono e Luca, il proprietario, è molto gentile. Esperienza senza dubbio positiva.
Italo A
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01 Dicembre 2024
8,0
Seconda cena da Tiuni a distanza di un paio di mesi e riconferma dell’ottima esperienza. Accoglienza calda e piacevole da parte di Luca, scrupolosamente attento a far sentire come a casa gli ospiti. La sensazione è davvero quella di andare a cena da un vecchio amico. La scelta del menù è limitata ad un numero contenuto di alternative, ma questo va a beneficio della qualità e della cura nella loro preparazione. Dagli antipasti (da provare la tartare e i filetti baccalà), ai primi (ieri risotto zafferano con ossobuco strepitoso), ai secondi e i dolci (tiramisù espresso o una spettacolare crema fatta in casa), tutto è molto buono e il risultato di un impegno che passa e soprattutto arriva. Anche la cantina molto ben fornita e di livello. Unica pecca forse è la posizione del locale, un po’ sacrificata per quello che meriterebbero questi ragazzi, ma il buon rapporto qualità prezzo dimostra che ne tengono conto, anche con una sana dose di ponderazione e consapevolezza.
iGab
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02 Novembre 2024
10,0