Tradition, tradition, tradition.
Every time I come here, I feel pampered, both by the beautiful setting, the excellent cuisine, and the very friendly staff, not to mention the owner, who shines.
It's hard to choose from all the delicious dishes on offer, but in the end I always fall for the ossobuco, the best I've ever had.
My heartfelt compliments, and I hope it always stays that way, in keeping with tradition.
Greetings to all the staff!
See you soon.
Italia Italy
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02 Dicembre 2025
10,0
The staff were very kind and welcoming...the food was excellent. The ossobuco was fantastic.
Highly recommended.
Valentina Marrone
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29 Novembre 2025
10,0
In a very welcoming atmosphere, excellent Milanese cuisine is served at affordable prices. Friendly service. The desserts are also delicious.
Luca Mocarelli
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29 Novembre 2025
10,0
Finally, a place to eat authentic Milanese cuisine, the kind my grandmother used to make, now so hard to find.
Risotto al salto, ossbus, and cassouela were perfect.
We'll return again and again.
Francesca M
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17 Novembre 2025
10,0
Great for lunch. Good food and a well-maintained restaurant.
Bernardo Marzucchi
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14 Novembre 2025
8,0
Excellent restaurant serving Milanese cuisine with prices in line with the quality of the food, excellent service with friendly and knowledgeable staff, a place to visit often
Marcello Lorenzetti
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11 Novembre 2025
10,0
A charming Milanese restaurant, you'll find a lot of locals here. The Ossobucco Milanese was simply yum! The best I tried out in the city.
Fiona Pinto
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09 Novembre 2025
10,0
Nice location in old Milanese style. Pumpkin risotto was perfectly cooked but lacked flavor. Linguine wasn't exactly exceptional. Probably two unfortunate dishes.
Maurizio Zappelli
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29 Ottobre 2025
6,0
Che dire le scoperte più belle sono sempre quelle fatte per caso e che sempre per caso ti riempiono il cuore o in questo caso la pancia!! Atmosfera a dir poco familiare che si accosta magnificamente ai sapori stellari dei piatti, dall'antipasto a base di TESTINA (come dice la parola stessa non è altro che la testa di vitello) che mai e poi mai avrei anche solo pensato assaggiare e di cui sono diventata dipendente fin dal primo boccone, potrei scrivere paroloni come "sinfonia di sapori" "armonia di gusti" ma onestamente non so a cosa servirebbe perché certe emozioni o in questo caso sapori bisogna provarli per capirli fino in fondo, ammetto che il mio unico scopo del nostro pranzo era il FILETTO DI PULEDRO con contorno di patate e carciofi (nonostante il nostro rapporto di amore e odio i carciofi hanno avuto nettamente la meglio perché hanno saputo conquistarmi) sicuramente non ho le credenziali per definirmi un critico gastronomico ma sono perfettamente in grado di apprezzare e riconoscere l'ottima qualità della carne, consistenza pari al burro e cottura che fa emergere il gusto vero e puro della carne e signori miei questo è un signor Filetto!!Per il dolce ci siamo fatti influenzare dai consigli del padrone di casa e sarà che non c'è due senza tre perché anche in questo caso la scelta è stata più che azzeccata, MOUSSE DI CIOCCOLATA E PANNA, si lo so in apparenza può sembrare un dolce un po' troppo semplice ma il mio dito ha fatto lo stesso il doppio giro della scodella per ripulirla come si deve.
J.B.
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03 Agosto 2025
10,0
I go there for lunch because I work in the area. Excellent risottos, some disappointments on the second courses (e.g. fajitas👎) Well-kept place, expert and attentive staff.
Viviana Raschiati
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14 Giugno 2025
10,0