Highly recommended, excellent food as well as hospitality, all surrounded by nature!
angelo angelone
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07 Ottobre 2025
10,0
Access is quite far from the main road, about 15 minutes. Rustic decor, good capacity. Service is quite slow, but no worries, we're on vacation. Digital menu, but no network available, luckily the owner gives us Wi-Fi. Good quality dishes. Prices are ok.
Dominique Nardella
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21 Settembre 2025
10,0
Wonderful food and a great place to place time with friends drinking wine while taking in the great views of the vineyards.
Milton Ross
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20 Settembre 2025
10,0
We went for lunch on Ferragosto (August 15th).
The fixed menu offers the option to vary the price, but you pay for anything you add.
The food is excellent, with typical local products of excellent quality. The service is friendly and helpful. Unfortunately, the road to get there is a disaster; it's best not to go unless you have an SUV, crossover, or a car with a high floor, otherwise you risk hitting the bottom of your car. In any case, you'll need to take your car to the wash afterwards, because it makes a mess.
Dining à la carte on non-holidays is probably better!
A very welcoming and unique place, both inside and out, but very dusty due to the unpaved access road.
Luciano Di Mauro
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22 Agosto 2025
8,0
All genuine, congratulations
For everything 💯💯💯
francesco messina
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16 Agosto 2025
10,0
An ancient farmhouse nestled in the vineyards of Segesta, near Trapani. If you want to step back in time, enjoy Valerio's hospitality, which will delight you with traditional Sicilian dishes.
bruno bertaccini
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08 Agosto 2025
10,0
A bit of a bumpy path to get there
regis megel
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03 Agosto 2025
8,0
Today, August 3rd, we had lunch at this charming place with excellent service.
The food was divine, and even though the street isn't the best, it's definitely worth it.
Recommended.
charly 73
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03 Agosto 2025
10,0
Abbiamo provato questo ristorante attratti dalla cucina locale. È immerso nelle campagne nelle vicinanze del tempio di Segesta.
Abbiamo mangiato un buon antipasto e un buon primo, degli ottimi involtini, ma il filetto era mediocre, il nero d’Avola è stato servito freddo così come la caponata.
In questa serata eravamo c’era solo il nostro tavolo e quello di un’altra famiglia.
La cosa che c’è spiaciuta di più è stata che mentre stavamo finendo di mangiare, l’altro tavolo sia appena liberato, e il titolare ha acceso la televisione e abbiamo dovuto sorbirci Bonolis e compagnia ad alto volume.
Il messaggio è stato chiaramente che non eravamo clienti importanti.
Ci è spiaciuto molto perché per il resto l’accoglienza è stata cortese.
Consiglio maggiore cura nei dettagli, compreso il coltello per la carne che non tagliava e la musica troppo alta che abbiamo dovuto chiedergli abbassare.
Riccardo W
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29 Luglio 2025
6,0
Location bellissima, personalmente adoro i posti bucolici con vista mare.. si intravedevano le Egadi. Porzioni molto abbondanti e cibo di qualità. Da tornarci
Pistacchiosa
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09 Luglio 2025
10,0