Today I had lunch with some friends in this place and I must say that I was enthusiastic about both the environment and the service... the food is excellent and the cellar is super stocked, quality/price is acceptable... I highly recommend it
Sergio Rondina
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23 Marzo 2025
10,0
Atmosphere is cozy.
The wine is okay but really not the best, food is good but not extraordinary. Too expensive. Not 100% convinced. Wouldn’t go back.
Excellent food, very kind staff. Stunning location!
Antonella Turri
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16 Marzo 2025
10,0
Beautiful location, service done with care and, you can feel it, the cuisine is made with love. It was truly a great experience, a place I recommend and where I will definitely return.
Pierre Scialoja
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15 Marzo 2025
10,0
Everything is spectacular and highly recommended for people who are gluten intolerant
Lorenzo Meo
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11 Marzo 2025
10,0
Beautiful restaurant in the center of the town, a historic building which also houses a wonderful cellar. Very professional staff. Very good and well prepared dishes
I definitely recommend it.
Stefano de blasi
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11 Marzo 2025
10,0
Delicious food, the Fiorentina was spectacular. The meat was tender, it melted in your mouth. Excellent home-produced wine.
Giumitta
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26 Febbraio 2025
10,0
A restaurant with excellent food, excellent wine from the family winery, very welcoming service, next door there is a shop selling the family wine and a wine cellar
יוחנן שמר
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22 Febbraio 2025
10,0
Eccellente. Dal cibo, alla location passando per il servizio. Tutto ad altissimi livelli. Materie prime di elevata qualità e sapientemente abbinate. Ovviamente ottima ed ampia carta dei vini. Prezzi giusti. Consigliato assolutamente.
Alessio G
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17 Novembre 2024
10,0
Ristorante molto curato in centro a Castellina in Chianti. Tutto all'interno ricorda il posto in cui ci troviamo con esposizione curata di bottiglie dell'azienda vinicola a cui il ristorante appartiene. Il menù offre piatti del luogo con prodotti must della cucina e qualche innovazione.
Menzione d'onore va al pane fatto in casa in varie tipologie (focaccia, noci e chianti, integrale).
Noi, ovviamente, abbiamo puntato il piatto principe della tradizione:una chianina di 1,6 kg morbida e saporita (l'avrei cotta leggermente meno). Buoni i fegatini di pollo e il bruschettone. Ottima la carta dei vini.
cri87
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10 Novembre 2024
6,0