A typical mountain trattoria with authentic food, friendly service, and a quaint atmosphere. I had a wonderful appetizer, first course, and second course, all authentic and handmade on site. A must-visit.
Giancarlo Mammozzetti
.
20 Agosto 2025
10,0
Traditional and genuine cuisine, very good
Enrica Danesi
.
30 Giugno 2025
10,0
Wonderful and friendly welcome from a hostess who explains the menu with heart and passion. Homemade cuisine, seasonal sauces, excellent meat and cold cuts. Great experience. We will definitely be back
Alessandra Pesaresi
.
16 Maggio 2025
10,0
If you are passing through, take a small detour and reach this enchanted place where you can live an experience made of food and love.
Unmissable
Alessandro Rossi
.
16 Maggio 2025
10,0
Trattoria classica ed “eroica@ con la signora Tiziana ai fornelli in uno dei borghi più belli delle Marche più volte toccato dql terremoto ma fieramente ricostruito. Alimentari annesso come locale storico delle Marche.
Pietanze semplici e casalinghe, senza aggiunte fiori contesto.
dharmamaster61
.
04 Maggio 2025
8,0
Una cena e una colazione che non dimenticheremo facilmente, grazie alla gentile e riservata accoglienza di Tiziana, che gestisce la Taverna e il negozio di alimentari. Ci ha fatto sentire davvero a casa. Alla Taverna Paradiso il tempo sembra rallentare, giusto per godersi ogni secondo dopo la prima tappa del Cammino dei Forti.
A cena, abbiamo iniziato con un tagliere di salumi e formaggi locali che, già da solo, valeva il viaggio. Ma il vero colpo di genio? Le marmellatine artigianali: una sorprendente ai peperoni, l’altra una composta di frutti misti. Il contrasto dolce-salato era amabile. Tanta cura, in ogni aspetto.
Anche il giorno dopo, la colazione ed il pranzo al sacco preparati da Tiziana sono stati un momento di piacere: genuini, preparata con lo stesso amore con cui si ospitano amici cari.
Un luogo che incanta, una padrona di casa che lo rende ancora più speciale. Consigliatissimo.
Connector66763218355
.
23 Aprile 2025
10,0
Having happened by chance, we parked the camper in front of the restaurant and let ourselves be lulled by the handyman Tiziana...in the kitchen...in the dining room...at the bar...at the cash desk...magnificent appetizer with local cured meats and cheeses accompanied by fruit and pepper jams and the incredible fried gnocco...very tasty fried lamb, a little less so than the slightly tough grilled one...the trifle was excellent as was the house red piceno...fair price...we will definitely be back to try the first courses...
BARBARAeC Musica da ballo
.
19 Aprile 2025
10,0
Sufficient opinion.
I ate well.
Maybe I wouldn't put the first course in a baking dish, personal judgement, after all I'm not at a wedding.
I found the second courses better than the first courses
It is neither cheap nor expensive, simply in line with many other places.
Quiet environment and friendly staff
The judgment is yours. For me I vote 6
giustaggio WILD
.
06 Aprile 2025
6,0