Locale molto bello con attenzione e cura dei dettagli. Il titolare è stato gentilissimo e le pietanze impeccabili nell’impiattamento e un’esplosione di sapori deliziosi. Complimenti meritati. Consigliatissimo.
Lisbona777
.
07 Luglio 2024
10,0
Excellent dishes, both in taste and presentation!
Lorena Crespo
.
16 Giugno 2024
10,0
Excellent venue.
Compliments!!!
valter audisio
.
09 Giugno 2024
10,0
I’m here on a bike tour and this is where they sent my group tonight. I was blown away by the uovo dish: egg cooked with milk and parmesan and caramelized onions. It was to die for. I’m contemplating going back tomorrow, because this doesn’t feel like the sort of thing I can figure out at home. I asked if I could have decaf coffee for my deconstructed tiramisu and he said yes, so I will sleep tonight😅. I am mostly vegetarian and the waiter was able to tweak several different dishes, so ask. Some they weren’t able to change, but many they were. I haven’t had such a lovely dining experience in a long time. The tour paid for it so I don’t know what to tell you in terms of price per person.
jodie
.
05 Giugno 2024
10,0
I was in December 2023 in full Christmas atmosphere. A truly positive experience, perfect venue, top notch food...we will definitely be back...the service was impeccable, the waiter was a Lord with a capital H! Definitely the place where I ate best in my life. Highly recommended
Marco Picca
.
15 Maggio 2024
10,0
Excellent! All very good
What can I say, excellent service, very kind
5 stars ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
lucio Papa
.
09 Maggio 2024
10,0
Il nome del ristorante non rende più onore alla location in cui era fino a qualche anno fa, sotto i portici (porti, in piemontese) storici di Saluzzo. Un po' fuori mano e con parcheggi non proprio vicini.
L' ambiente è bello e ben sistemato, i tavoli abbastanza distanziati, l'illuminazione è troppo fredda. Il personale è gentile e professionale. Servizio veloce ma non assillante. Impiattamento raffinato. Porzioni abbondanti. Si comincia con un amuse bouche offerto dalla cucina (focaccia con lievito madre e mousse di formaggio). Molto fine.
Antipasti: tortino di asparagi, pancetta e fonduta di toma di Martiniana;
mousse di coniglio, battuto di taggiasche e pasta fillo. Delicati.
Primi: gnocchi di patate della Val Varaita e tomino di Melle. Invitanti e gustosi. Risotto con asparagi e crema di testun (formaggio). Il riso è cotto bene ma tiepido, quasi freddo. E gli asparagi erano pressoché assenti e c'era un disegno di vellutata...insipida. Peccato. Non abbiamo spazio per il secondo e concludiamo con un caffè (ottimo) servito su una lastra di ardesia con piccola pasticceria e un grazioso vasetto con una pianta grassa estetica. Carta dei vini con buone etichette a prezzi quasi sempre corretti. Ice bag del vino (borsina in plastica con acqua e ghiaccio) non adatta al livello del ristorante. Alta Langa buono, ma poco freddo. Non manca molto per il voto massimo: torneremo!
RenzoFranco
.
05 Maggio 2024
8,0
Sunday lunch with the away singing group. We had a great time, the place was very welcoming even though we were at the limit of the room's capacity (there were about fifty of us). Very kind and professional staff, very genuine, tasty and quality food. The house wine, good. Congratulations.
Maurizio Valerio Pagani
.
21 Aprile 2024
10,0
A really nice surprise. I had dinner with my family in this fabulous restaurant and everything was TOP. Ambience, Service, Food and Wine.... Everything great.
WELL DONE to the guys who run it. I highly recommend to everyone.
Roberto Caselli
.
12 Aprile 2024
10,0
Elegant restaurant, divine cuisine and very welcoming staff
Ale Trucco
.
29 Marzo 2024
10,0