All in all a nice place and the chance to try something new is nice.
Marco S.
.
13 Luglio 2024
8,0
Disproportionate quantity/price ratio in both food and cocktails, but good small plates. Halfway through the aperitif/dinner the appetizer that is usually offered was finished (fried polenta replaced with popcorn which we had to ask for). Not enough service, unprofessional (confusion and forgetfulness) and not even very friendly in correcting the Venetian pronunciation of the dishes. Internally the place is nice, externally tiny tables and uncomfortable chairs and if you are not positioned in the outdoor area you are simply on the pavement.
Anita Larossa
.
12 Luglio 2024
6,0
Very nice place, typical Venetian. Lots of choice in food (the cod is highly recommended) and spritzes.
Jomin Neelikatt
.
08 Luglio 2024
10,0
I celebrated my birthday here,
The waiters were helpful and patient, bringing us various tastings and accommodating our every request.
Excellent food, I wholeheartedly recommend the cod meatballs. Price in perfect harmony for quality and quantity
Claudia Renna
.
06 Luglio 2024
8,0
Spritz Select Top, but above all Donato is very kind and very attentive to the customer!!
Iara Luppi
.
30 Giugno 2024
10,0
As always I find myself in a pleasant and professional atmosphere with staff capable of making you feel at home, especially the owner Sandra and the waiter Nicholas who managed to make me feel at home with a service of the utmost professionalism and information. on the products and a kindness that I rarely find
Matteo Pierobon
.
29 Giugno 2024
10,0
Everything was excellent, including the staff
adriana tamoselli
.
29 Giugno 2024
10,0
The food is good but the service could be improved
Miriam Banfi
.
28 Giugno 2024
6,0
Un locale che dà il meglio di sè per gli aperitivi. La formula cena infatti, mi è sembrata un prolungamento dell'offerta presente negli aperitivi, dove i cicchetti vengono sostituiti dai piattini, ma pur sempre di bocconi monoporzioni si tratta. Alcune preparazioni sono discrete, soprattutto quelle che vanno sotto la voce "tascari" perchè sono presentate con del fantastico pane fatto con lievito madre che ottimamente accompagna certe materie prime, tipo la salamella alla vicentina o la frittata di erbette.
Molto rivedibili altre materie prime, sia nella qulità (moscardini) che nella preparazione (fittelle, sugo della trippa troppo annacquato, tiramisù estremamente acido).
Il servizio, soprattutto la proprietaria, si sono dimostrati estremamente all'altezza in particolare nella gestione di una criticità legata al tiramisù. La fretta però è un elemento molto percepibile dato che appunto l'impronta, anche durante la cena, è quella della rapidità nel far girare i tavoli.
Offerta di vini, a lavagna, migliorabile.
Olmo75
.
14 Aprile 2024
6,0
Sono stato con un paio di amici a fare aperitivo in questo locale! Buoni alcuni piatti, un po’ deluso dal baccalá in pastella (troppo unto). Comunque lo consiglio
umbobl
.
11 Marzo 2024
8,0