An unexpected surprise.
Excellent food in a family atmosphere.
Super pampered.
Thank you.
ikki sebastian
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02 Settembre 2025
10,0
A welcoming restaurant serving Sardinian cuisine, both meat and seafood.
Generous portions, but above all, high-quality, carefully prepared food.
The staff is friendly and available for any need. When I pass through Sardara again, I'll definitely be back.
Christian Pruner
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29 Agosto 2025
10,0
Family-run restaurant serving traditional Sardinian cuisine. Simple, yet delicious dishes.
Diego Benusiglio
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28 Agosto 2025
10,0
Spaghetti with clams and bottarga is a dream!
Amber Street
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26 Agosto 2025
10,0
We stopped for a quick lunch on the way home from vacation. The atmosphere was simple but welcoming. We enjoyed the quality food and friendly service. A very positive experience.
Marta Cerreto
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24 Agosto 2025
10,0
You know the Roman swear word, something like that... excellent food and the owner who talks back to you... in Sardinian... A laugh-out-loud delight. Informal atmosphere.
Alberto Melis
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24 Agosto 2025
10,0
The food is delicious and plentiful. The staff is friendly and welcoming, and the prices are relatively reasonable for the quantity and quality. Highly, highly recommended.
Sergio Piras
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22 Agosto 2025
10,0
After searching for somewhere to eat along the road, we were lucky to find such a welcoming and familiar place.
The spaghetti with clams and bottarga were delicious, as were the baked vegetables.
It's a shame we can't return soon. Excellent value for money, both in terms of food and service. Highly recommended!
marco fantacci
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21 Agosto 2025
10,0
A very pleasant surprise!
Excellent restaurant and very friendly welcome. (Very local)
pierre arnoux
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19 Agosto 2025
10,0
La bottarga sulla tavola, in un piccolo recipiente bianco con un cucchiaino che diceva: "abbonda, se vuoi". E giù, nevicava, sugli spaghetti alle arselle accompagnati dalla simpatia di chi, al tavolo, non ci ha fatto mancare il pane e il sorriso. Deliziosi al palato, avvolgenti, ricchi. Con un gusto di mare che era tutto un suono per il palato. Come fossimo lì per ascoltare buona musica. E poi, per la fretta di rientrare a Collinas per il nostro torneo di scacchi, abbiamo ordinato una porzione di calamari fritti e l'abbiamo mangiata in tre. Una spruzzata di limone e una decorazione di verdura fresca. E' stata una dolce sorpresa. Uno dei quattro ha preferito la lasagna al sugo e il pane rimasto dopo la scarpetta nel piatto di portata delle arselle è diventato rosso di sugo. Delizia. Il luogo, le donne che han servito i cibi, e i piatti. Una delizia.
Giulio L
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02 Aprile 2025
10,0