Historic restaurant, it maintains unique expectations and value for money. I go back every time I come to Cagliari.
Adriano Gubernali
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06 Aprile 2025
8,0
Se mi fermo davanti all’ingresso di questo ristorante, non so cosa mi spinge ad entrare, ma quando sei dentro, ti chiedo cosa bevi, se bianco o rosso, poi loro partono con antipasti di pesce, un primo piatto Trofie con salsa di gamberi, fantastico, grigliata di pesce e frittura, frutta, prezzo da amico 35,00 euro. La simpatia del proprietario in luogo storico dove vi è un tavolo riservato esclusivamente per lo storico Gigi Riva. Lo Stra Consiglio
Savino T
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04 Aprile 2025
10,0
6 friends for dinner. The place is full in the middle of the week so waiting times are not short. A sufficient appetizer with mussels and razor clams and a bowl of red snapper in broth, an interesting fregola and finally a truly excellent roast sea bream. A point of reference in the city with a valid quality/price ratio.
Ulisse Spanu
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04 Aprile 2025
10,0
I am a regular customer, and have never left dissatisfied
Giorgio Sogos
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02 Aprile 2025
10,0
Exceptional.
It is a restaurant where there is no menu, we work on the catch of the day so everything is totally by surprise.
The quality is definitely at the top and the price in line with what I ate.
VITTORIO GIUSTA
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27 Marzo 2025
10,0
I had asked an old friend and his brother to have lunch here where they have a reserved table Riva and the 1970 Italian champions. I didn't expect to find dishes out of the ordinary, instead everything was excellent and with some pleasant surprises in the courses. Fregola not soupy as I like it and very tasty seafood like the very characteristic appetizer. We didn't finish the abundant course of fish sea bass sea bream and calamari but it was very tasty. The owner then gave me the opportunity to have my photo taken with Greatti, 85 years old and looking great.
An experience that I will want to repeat soon.
Maurizio Ricci
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22 Marzo 2025
10,0
An inevitable stop where Sardinian tradition and the chef's imagination combine with real flavours.
Mario Leone
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18 Marzo 2025
8,0
Immangiabile… Ho ordinato una normalissima pizza margherita con patatine fritte e salsiccia, ma sapeva di plastica bruciata sia di gusto che d’odore. L’ ho dovuta buttare perché mi stavo sentendo male.
elena
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27 Febbraio 2025
6,0
il cartone aveva un odore strano che ha rovinato il sapore della pizza giuro
Stefania
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24 Febbraio 2025
7,0
Da trent'anni da Giacomo alla stella Marina di montecristo è sempre tappa fissa quando vengo a Cagliari!
Ottima Fregola come pure sempre gli antipasti e oggi il muggine alla griglia con la frittura e le cozze alla marinara ...vermentino e mirto sempre !
Grazie Giacomo !
chicco65
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25 Ottobre 2024
10,0