25/08/2024: It takes strength of character, courage to step outside the box or comfort zone and passion for one's work, to propose dishes with risky combinations.
The place is beautiful, surrounded by greenery and furnished in a modern, elegant way and suited to the area.
Perfect welcome, kind and attentive staff.
Capable, attentive sommelier...he interpreted the request perfectly. Bravo!
The menu path is interesting, but it is not for everyone, some combinations are not entirely centered even on how the menu involves bitter tastes, savouriness and a bit of sweetness, all linked to seasonality. Instead there is an excess of initial sweet flavors which - personally - take away the appetite a little. Then there are extraordinary dishes such as crusty bread, cuttlefish, the two types of stuffed pasta... and saffron ice cream.
In short, a nice experience...but...it was too sweet...
25/08/2024: Ci vuole forza di carattere, coraggio di uscire dagli schemi o dalla comfort zone e passione per il proprio lavoro, per proporre piatti con accostamenti azzardati.
Il luogo è bello, immerso nel verde e arredato in modo moderno, elegante e adatto al territorio.
Accoglienza perfetta, personale gentile e attento.
Sommelier capace, attento…ha perfettamente interpretato la richiesta. Bravo!
Il percorso del menù è interessante, ma non è per tutti, qualche accostamento risulta non del tutto centrato anche su come il menù comporta viene raccontato tra gusti amari, sapidità e un po’ di dolcezza il tutto legato alla stagionalità. Invece c’è un eccesso di sapori dolci iniziali che - personalmente - tolgono un po’ l’ appetito. Poi ci sono piatti straordinari come il crostone di pane, la seppia, i due tipi di paste ripiene… e il gelato allo zafferano.
Insomma bella esperienza…ma…il troppo dolce….