Amazing food experience. Highly recommend!
Tilman Rüppel
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28 Marzo 2025
10,0
Soul Kitchen is an explosion of vegetal creativity, where each element finds its perfect and natural place. The dishes are not simple combinations of ingredients, but represent a real ecosystem in balance.
The atmosphere of the place is warm and enveloping, and the lighting is brilliantly designed to enhance each dish and make the customer feel at the center of the experience.
The service is friendly, the staff trained and professional.
At Soul Kitchen you don't eat: you live an experience.
Fabio Manca
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28 Marzo 2025
10,0
I must say every time we come to Turin from Maranello we never fail to stop by for dinner at Soul Kitchen. Unique. Absolutely worth trying and trying and trying again…
Francesca Bartarelli
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19 Marzo 2025
10,0
Everything perfect. The Experience menu is a journey of flavors that I recommend to everyone. Very good! 👏
Stefano Musto
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18 Marzo 2025
10,0
dining in this restaurant is always a wonderful experience, a journey through flavors and tastes that you can't imagine and which always surprise you.
francesca buja
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17 Marzo 2025
10,0
Every time, it is a unique and extraordinary experience. Each dish is a pleasant surprise and makes you want to try the whole menu. Commitment and passion shine through in every course, as well as in the impeccable service. I loved finishing with the Gran Torino, but next time I will try other course combinations, with the tailor-made tasting menu or the chef's choice.
Natascia Pisanu
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17 Marzo 2025
10,0
This restaurant is on the way to the star. Eating so divinely, experimentally and veganly was an honor for me. The cost is equal to the experience, go now before the star really arrives😄
Spectacular welcome entree of smoked dried fruit cheese, as well as the pate enhanced by the walnut panbrioche. The plin with vegetable demi-glaze and generous truffle completely won us over!
We took the second courses with beyond meat and redefine flank and both thrilled us a lot, complex and delicate flavors in an exceptional combination.
I haven't eaten meat in years but I think it's the best I've ever eaten and no one was harmed <3
Experience to have
Let me start by saying that we don't love desserts so it's just a side note: we had difficulty finding the same complexity and balance in the desserts we tasted that we found in the other courses.
excellent food, very nice, relaxing and welcoming environment, very kind and attentive service, even though they were closing, they pampered us, thank you very much
Bruna Aimone
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17 Marzo 2025
10,0
Finalmente siamo riusciti a pranzare in questo ristorante. Viste le recensioni, avevamo alte aspettative, che non sono state deluse…anzi superate. Abbiamo provato il percorso di 9 portate. Siamo stati informati che avrebbe richiesto 3 ore circa. Quindi ci siamo lasciati coccolare. Abbiamo fatto bene perché è stato un trionfo di sapori e sapienti accostamenti. Torneremo senza dubbio. Grazie a tutti per il lavoro, dallo chef allo staff tutti super attenti. Grazie
Irene S
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09 Marzo 2025
10,0
Ero a Torino per un evento e volevo un qualcosa di vegetariano. Ho chiesto a Claude che anche questa volta mi ha saputo consigliare ottimamente. Ho optato per un menù degustazione da 5 portate,e sono rimasto totalmente soddisfatto ☺️☺️☺️ 5 bruni!
Il tartufo era inserito,con sapienza, in buona parte delle portate. Ottimo sapore senza invadere. Il dolce era buonissimo,non aveva quel sapore stucchevole in bocca e la salsa al vermouth era un ottimo accompagnamento.
Mi voglio però soffermare su due piatti:
-Plin: la consistenza della pasta era giusta per la preparazione,così come consistenza e sapore del ripieno. Ho particolarmente apprezzato il fondo di verdure,sapido al punto giusto
-la Carne: la Redefined Meat è stata qualcosa di spettacolare. Praticamente era indistinguibile da uno spezzatino di vitellone,come consistenza,sapore e forma.
Coulis di lamponi,quenelle di frutta secca affumicata,cialda di pane croccante
Porro e tartufo
Plin ripieni di soia,fondo di verdure e tartufo
Brasato al barolo:
"Carne" Redefined Meat(pisello,soia e grano stampata in 3d) , con granella di nocciole e tartufo, con pure e cacao
Gran Torino:Nocciola e cacao ,copertura cioccolato fondente e salsa al vermouth
Piccola pasticceria:
Macaron di chantilly al limone, gianduiotto e biscotto al carbone vegetale e fava tonka
Aquilotto93
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22 Febbraio 2025
10,0