Nice characteristic place, friendly and service in the right time and organized. Excellent dishes chosen, prices in line with the place.
Vittorio,Roberto Favarato
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31 Marzo 2025
10,0
Typical tavern decor. The owners are very kind and friendly. The quality is top and the prices are low.
Highly recommended
Roberto Marcosignori
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17 Marzo 2025
10,0
Excellent place to spend a quiet evening and eat well. Nice environment and friendly, helpful staff. Average prices and high quality of raw materials.
claudio m
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08 Marzo 2025
10,0
Ideal place for those who love good wine and excellent food. Exceptional value for money, clean room and friendly staff. Thank you!
Ambra De Luca
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26 Febbraio 2025
10,0
A "bagna cauda", the classic Piedmontese winter sauce based on garlic, oil and anchovies, to be enjoyed in the characteristic "fujot", an earthenware stove powered by a lit flame to keep it warm, in which raw vegetables are dipped, such as cabbage, fennel, cardoons, celery, as well as other cooked ones, such as onions, peppers, potatoes, with the addition of tubers such as Jerusalem artichokes. This was followed by a splendid course of raw meat and the traditional dish of tajarin with butter. To finish, a hazelnut and zabaglione cake. All washed down with an excellent Nebbiolo. In the purest and most ancient tradition, with the same spirit of the past, when we gathered around the steaming cauldron and shared what the peasant land generously offered, as well as a unique and important convivial moment.
A beautiful experience, which we renew year after year in a unique place for its hospitality and quality of raw materials and where, above all, we truly feel at home.
Giorgio Favaro
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05 Febbraio 2025
10,0
Fantastic experience.
Very nice atmosphere, very friendly staff and then abundant and above all delicious cuisine.
You absolutely have to try it
Salvatore Rispoli
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26 Gennaio 2025
10,0
Excellent experience, very courteous staff and above all abundant dishes of excellent quality.
We stumbled upon it by chance and will definitely make sure to return
Massimiliano Baroncelli
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06 Dicembre 2024
10,0
Nice place, good food. Very kind staff.
Valentina
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01 Dicembre 2024
8,0
Questo locale ha una storia antica che risale alla seconda metà del 1800. Tra una portata e l'altra, la proprietaria ci ha raccontato i particolari con l'entusiasmo e le emozioni che vive per queste antiche mura. Questa è stata una nota imprevista e piacevole. Il cibo è ottimo con piatti della tipica cucina piemontese realizzati con amore e con materie prime di grande qualità. Preparano tutto con le loro mani, pane incluso. Ottimo il rapporto Qualità Prezzo. Siamo stati soddisfatti e torneremo sicuramente per assaggiare le loro famose crescentine che non riescono a servire a pranzo. Il personale è simpatico, gentile e attento. ESPERIENZA ASSOLUTAMENTE DA RIPETERE.
Stefania C
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18 Novembre 2024
10,0
Il compleanno da festeggiare e la scelta che cade su questa trattoria all'interno di un piccolo paese Buttigliera Alta.
È il classico esempio di come si ottengono grandi piatti utilizzando materie prime di eccellenza e soprattutto del territorio.
Un tagliere di salsiccia e salame di turgia, vitello tonnato, peperoni al "brüsc", robiola alla griglia, battuta di fassona come antipasti.
Tagliolini al ragù, tagliatelle salsiccia e funghi come primi.
Coniglio alle prugne, arrosto di vitello, salsiccia alla griglia, il tutto accompagnato da patate al forno come contorno.
Infine torta alla nocciola con zabaione, biscotti con il brachetto.
Difficile scegliere il piatto migliore, era tutto ottimo.
Da segnalare una magica carta dei vini con etichette di assoluto pregio.
Insomma cenare qui è stato un bellissimo regalo!!!
Ci torneremo sicuramente perché una trattoria come questa deve essere condivisa con le persone a cui vuoi bene.
nunziom1510
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26 Ottobre 2024
10,0