always a certainty, always different but quality dishes of the day, excellent thin pizza and excellent service. very busy at lunchtime, I recommend booking.
andrea medici
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07 Febbraio 2025
10,0
For me, pizza is delicious and easy to digest
Anna Lisa Zivieri
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04 Febbraio 2025
10,0
Excellent pizzeria, low-cut pizza for those who love this type of pizza. Always kind. Nice venue
Alex Braglia
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23 Gennaio 2025
10,0
Optimal. All-female kindness, excellent pizzas, right price. Worth a detour.
Vittorio Ravazzini
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12 Gennaio 2025
10,0
Food All Good, then a description of your parameters
Very good service.
Youthful environment.
Birthday parties.
Simonetta Pasquetto
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10 Gennaio 2025
10,0
Guys always available, thoughtful and friendly, varied cuisine with dishes of the day, truly the top. I often go with my mother who is 90 years old, an irreplaceable experience, we love her 🥰
Maurizio Manfredini
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08 Gennaio 2025
10,0
Brave ragazze per il servizi pranzato benissimo
Alfredo Ravazzini
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08 Gennaio 2025
8,0
Good food, fast service, worth a visit.
Mauro Torreggiani
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07 Gennaio 2025
10,0
I went to this restaurant to eat pizza.
Well, what can I say... I struggle to define what you see in the photo as pizza - it's a flatbread - too thin, it crumbles in your hand.
I also tried the double dough pizza, which is better, but certainly not one of the best pizzas. The ingredients are definitely not of high quality.
The service also definitely needs to be reviewed: wrong pizzas and orders.
Andrea Gallicchio
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25 Dicembre 2024
6,0
Non posso dire di aver mangiato male, ma niente di memorabile, specialmente per quel che riguarda la pizza. La scelta è vastissima, con anche la possibilità di scegliere l’impasto alto o sottile, e la qualità discreta, pur non avendo nulla a che vedere con la classica napoletana. Il servizio in sala è svolta da ragazzi bravi e simpatici, e risulta dinamico, veloce e attento. Stride un poco con l’organizzazione della cucina, che almeno nel nostro caso, sbaglia la tempistica delle portate, servendo al tavolo 3 pizze in tre tempi diversi, almeno cinque minuti l’una dall’altra, e il contorno, quando ormai la grigliata era finita.
Amatopini
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02 Settembre 2024
6,0