If you want to find a great place to eat that is unique and out of the way, you have to go here. You will have amazing food typical of the Friuli region in northeast Italy, in a wonderful atmosphere and will be really happy you came. But it is very hard to get to with public transportation, so plan to use a car service. I have been coming to Milan for 25 years and have eaten in many places and can tell you it is truly exceptional.
Joe Evangelista
.
26 Gennaio 2025
10,0
Lovely little place, rather small, so do book in advance (you can contact them via Whastapp). Went here for dinner as a family and we were very happy!
Had the antipesto platter, and some main courses and dessert.
Very friendly place, lovely staff and would definitely come again!
Petrus Riipale
.
21 Gennaio 2025
10,0
Fantastic experience!
Really beautiful place, impeccable service and exquisite food!
We will definitely be back
Marco porchera
.
19 Gennaio 2025
10,0
Lately it's difficult to leave a restaurant fully satisfied. This is not the case. We ate really well from starters to desserts. Mirko, the owner, demonstrates passion and love for what he does and it shows.
Stefano Balbo
.
19 Gennaio 2025
10,0
Quality products, comfortable environment
Maria Cascone
.
13 Gennaio 2025
10,0
We went one evening and they let us sit even though the place was full.
Really great food and very friendly staff.
Chiara Bollati
.
11 Gennaio 2025
10,0
We booked for 20 people for Christmas dinner. Despite the large table, the service has always been friendly and efficient. Excellent food quality and more than fair price.
Andrea Chiozzi
.
22 Dicembre 2024
10,0
Excellent everything! Well done
Andrea
.
14 Dicembre 2024
10,0
Piccola osteria vicino a via Padova, dove è possibile gustare piatti tipici della tradizione friulana in ambiente rustico e accogliente. Formula aperitivo con taglieri e drink incluso a buon prezzo, con vasta scelta tra vini, drink e birre friulane. Il menù alla carta offre diversi antipasti, primi e secondi. Dopo aver gustato degli ottimi taglieri di salumi e formaggi con marmellate, cipolle al balsamico e crostini, abbiamo scelto di provare qualche piatto friulano che non conoscevamo come i blecs con funghi, gorgonzola e mandorle e il frico morbido (patate, cipolle e formaggio montasio). Buono e croccante anche il guanciale di Sauris. Tutte le portate sono state apprezzate, accompagnate da un buon vino rosso e amaro friulano a conclusione. Servizio veloce e conto onesto. Il gestore è stato accogliente e disponibile a gestire le esigenze di un gruppo numeroso. Esperienza più che positiva.
Valeria M
.
05 Ottobre 2024
8,0
Location bella e particolare. Il ristorante propone piatti della cucina friulana preparati con ottime materie prime e ben presentati. Ottima la cantina. Titolare molto gentile e cordiale. Prezzi adeguati alle portate.
Gerardo G
.
27 Agosto 2024
10,0