Osteria Della Stazione In Milano

7,9

Basado en 1.497 opiniones encontradas en 5 webs


6.9
8.3
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tend

1.247
Di 9.173
in Milano
2
Di 2
di cucina Cucina friulana in Milano

Gestione recensioni

Ate well, stay well. Very nice and easy-going host, one of those with whom you would happily spend an evening but who if you say something he doesn't like will mock you for life. Nice like that, it's part of the game. Authentic Friulian environment. He offers us a complete tasting menu from appetizer to dessert without giving us too many details on what we would have eaten unless after our explicit and repeated request. No menu is brought and the cost of the "trip" is not mentioned. In the end: we ate well, we drank well, we felt good but already towards the middle of dinner our bets on the "price of the trip" had started. When we arrived at the checkout it was 50 euros each (whack), especially because even though we ate well, the portions were decidedly small. Excellent for company dinners or when the customer (or mum and dad) pays. We will avoid going back out of our own pocket.
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18 Marzo 2024
6,0
Really welcoming place with Friulian inclination with a truly unique owner; great entertainer and connoisseur of cuisine and wines. Highly recommended
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16 Marzo 2024
10,0
Pleasant environment and high-level cuisine. Highly recommended!
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12 Marzo 2024
10,0
Authenticity in the people and products offered
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20 Febbraio 2024
10,0
Extraordinary experience of Friulian cuisine. Traditional dishes and excellent wines
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18 Febbraio 2024
10,0
Interesting, not recommended for teetotalers The owner is a little too exuberant
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28 Gennaio 2024
10,0
Best cheeses ever. Extraordinary host, like his hospitality. I will definitely return
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18 Gennaio 2024
10,0
Nulla da dire, siamo stati benissimo, complimenti a tutto lo staff per la cordialità ed ospitalità, sembra di essere a casa.Difficile trovare ancora posti così genuini🤩💯
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29 Dicembre 2023
10,0
Cena natalizia in compagnia di amici, abbiamo avuto una sala tutta nostra con un grande tavolo tondo al centro. Pareti addobbate con foto dei Rhinos, libreria ben fornita e cantina dei vini a vista. Oste perfetto, molto goliardico, ci ha illustrato nei dettagli cibi e vini proposti. Unica pecca (ma non credo sia da poco per un ristorante) le porzioni veramente risicate, dagli antipasti alla portata principale (un piatto con 3 cucchiaiate di riso scarse è anche brutto a vedersi). Risotto un po'sciapo (forse voleva più sale o più mantecatura al formaggio), buono il brasato, da rivedere la polenta accompagnatoria (ne ho mangiate di migliori). Ottimo il tiramisù che ha alzato alla grande il livello e lasciato un buon ricordo. Prezzi non coerenti con la zona in cui ha sede il locale.
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16 Dicembre 2023
6,0
Un'osteria d'altri tempi, che quando è piena è bella rumorosa ma ci si sente a casa, con un oste nonché proprietario anche lui d'altri tempi (in senso positivo). Hanno una fantastica selezione di salumi, formaggi, vini e distillati friulani, e secondo me questo è il loro vero punto di forza. Per quanto riguarda i piatti in carta, buonissimo il frico, e fantastico anche il manzo all'olio; non mi hanno entusiasmato molto invece gli gnocchi. I prezzi purtroppo non sono friulani ma milanesi, ma d'altronde ci sta. Torneremo sicuramente per un'altra immersione di Friuli a Milano.
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16 Novembre 2023
10,0

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8,5
1179
Recensioni

Sauris & Borc de Bria

24/02/2024: Absolutely must try! Excellent staff and cuisine!
21/02/2024: The experience was very positive. The restaurant has very beautiful and rustic spaces with exposed bricks and period photos and furnishings. The first thing that puts me in a good mood is that the midday menu is not a reduced version of the evening menu, which unfortunately happens in many restaurants, perhaps even with higher demands. I therefore decide to order an appetizer of mixed cured meats. The wait is reasonable and I find myself in front of: pancetta, San Daniele, speck, culatello, all very tasty and cut perfectly. I continue with another appetizer: a terrine of polenta and cod. Friulian cod is not similar to that of Vicenza, where the pieces of fish are clearly distinguishable, but presents itself more like a cod mousse that can be "spread" on polenta, or as they do in nearby Slavic countries, directly on bread. The dish is very good and delicate. The polenta is perfect! Perhaps the best I have ever eaten in a restaurant and I also have confirmation in the next dish: a truly excellent terrine of melted montasio, polenta and speck where all three main elements marry perfectly. The place certainly impressed me and deserves to be revisited.

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