Kind and professional. Excellent cured meats
Francesco M
.
18 Gennaio 2025
8,0
Nice experience, a surprise.
I found quality raw materials and good wine labels all served in an informal and peaceful environment (the sore point is the cold that comes through the door but I believe that with a little care it can be resolved). Well done, I'll be back
Barby Ago
.
22 Dicembre 2024
8,0
Courteous service, they also solved our reservation problem very well, good quality wine and platters.
La Guida Morelli
.
11 Dicembre 2024
8,0
Excellent cured meats and service, a little something to improve on waiting times...
I will definitely return
bruno petrosillo
.
02 Dicembre 2024
8,0
Nice place, good food, the only (small) flaw is that they kept bringing the cutting boards without waiting for us to finish the previous ones so I felt pressured and I didn't enjoy the cold cuts to the fullest. Compensated by the availability of Francesca, the communications officer who was very kind in guiding me through the pre-booking.
Andrea Riva
.
23 Novembre 2024
8,0
Nice bistro, focused on high-level delicatessen products with refined origins. Varied offer, which includes cold cuts, tartare (including fish), hamburgers and hot second courses
Definitely NOT a place for vegetarians or vegans.
List of allergens present.
Excellent cellar, with prices appropriate to the labels offered, possibility of asking for wine by the glass.
Nicoletta “Nym” Pol
.
23 Novembre 2024
10,0
Good place, exquisite cheesecake and meatballs to repeat
Jorge Arnal
.
04 Novembre 2024
10,0
An address full of charm, the meat in all its forms is incredible, an excellent moment shared in a great atmosphere
Grace
Fred Lecler
.
04 Novembre 2024
10,0
Excellent food, fantastic staff, I spent a wonderful evening with my girlfriend.
marco mazza
.
02 Novembre 2024
10,0
Locale molto piccolo . 20 coperti in tutto nello stesso momento .
Menù : ci fanno inquadrare il QR code . C sono varie tipologie ma nessuno ha detto ) idem con altri lieti ) che il menù corretto non era quello che stavamo guardando. Quindi anche lì bisogna avvisare il cliente poiché dopo minuti impiegati per la scelta del piatto, sentirsi dire : no, non era quello il menù da guardare… anche no!
Staff molto molto Giovane . Cortese sicuramente. Molte chiacchiere e risate nel retro bancone durante l attesa delle pietanze .
In cucina due cuochi di cui uno senza copertura del capo ( importantissimo per un’igiene corretta).
La carne era buona . Abbiamo assaggiato le polpette la pluma e la tartare.
Le polpette consigliate non mi hanno entusiasmato . Evidentemente fritte nell’ olio non cambiato perché erano scure scure ed un po’ amarognole .
Le bistecche : site in una vetrina a vista . Consigliate ma senza prezzo quindi ATTENZIONE. Perché la mia è costata 96 euro 💶 . Un buon cameriere avvisa anche il cliente in modo da non avere sorprese alla fine del conto.
robypucci
.
01 Agosto 2024
6,0