This "Osteria" has nothing to envy of certain restaurants, excellent cuisine, fried cake that cannot be better, all served by Mrs. Antonia, perfect and affable hostess 😘😘😘
Claudia Sordi
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09 Ottobre 2025
10,0
Excellent cuisine, family atmosphere, very well-kept and clean, the owner is like a grandmother... see you soon
Luana Musetti
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28 Settembre 2025
10,0
Luckily for us, the highway was blocked. We couldn't have made a better choice than stopping for lunch here. It's like going back to grandma's house: welcoming, peaceful, and the food is delicious.
Marco Giacomini
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20 Settembre 2025
10,0
Beautiful experience, wonderful family atmosphere, simple and sincere, splendid cuisine in the flavours of the foods linked to the regional tradition presented at the level of a starred restaurant
maurizio coronelli
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14 Settembre 2025
10,0
The restaurant immediately conveys a sense of familiarity, and the dishes are truly delicious. We ordered the guanciale, the tartare, the mixed antipasto platter, and the handmade stuffed ravioli. Along with the platter, they also serve fried gnocchi, which resemble panzerotti, as we Tuscans call them, but are decidedly tastier: the dough is thin and crispy, and they're lighter and less greasy.
One detail I really appreciated was the attention to detail in the wine glasses, which are perfectly polished, something I rarely see in other restaurants. The attention to detail is evident in the bathrooms, too: they even have disposable toilet seats.
All these little touches, in such a cozy and authentic place, made me feel welcomed and treated with the same, if not more, attention than a Michelin-starred restaurant, thanks above all to the kindness and friendliness of the owners.
I highly recommend this restaurant to anyone in the area!
Michelle Xia
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30 Agosto 2025
10,0
Excellent quality and masterfully prepared traditional dishes. A welcoming, family-friendly atmosphere.
Paolo Pia
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28 Agosto 2025
10,0
We savored the delicacies of Parma, just like in the old-fashioned eateries, called Osterie with a capital O. Torta fritta and splendid cured meats, accompanied by the legendary, fresh "Fortanina."
The giardiniera, made with an ancient family recipe, was exceptional.
The first courses were exquisite: tortelli d'erbetta (fresh herbs), tagliolini with truffles, all 10 out of 10.
The guancialini and punta al forno (baked pork cheeks) were also worthy of praise.
The "Antonia" semifreddo was mouth-watering.
The service was excellent, and the owners were friendly.
We'll definitely be back.
Spacious parking.
Affordable prices.
Stefano Musetti
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15 Agosto 2025
10,0
Delicious traditional Parma food and plenty of parking! Fantastic torta fritta and very friendly staff!
Simone Musetti
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14 Agosto 2025
10,0
A volte andiamo lontano e non ci accorgiamo di quello che abbiamo vicino. A noi è successo con l'Osteria Santa Margherita dove, colpevolmente, non eravamo ancora stati. Abbiamo rimediato oggi e siamo sicuri che torneremo. Ottima la torta fritta e molto riusciti i primi. Un bel menù, molto attento alla tradizione, come è giusto che sia in un locale così. Gustosissimi i dolci, da provare il semifreddo "Antonia". Il servizio è sollecito e familiare. Ti senti a casa. E ti fa star bene.
Luca B
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04 Maggio 2025
10,0
Siamo vecchi clienti di questa trattoria. In passato siamo andati miriadi di volte con la vecchia gestione e ieri nel giorno di Pasquetta siamo voluti tornare a riprovare il menu della nuova gestione. Le due signore in sala sono state molto molto gentili e simpatiche, il menu era particolare proprio per il giorno di festa.Purtroppo non era disponibile la torta fritta ma visto il numero dei coperti, sarebbe stato effettivamente difficile da fare ma ci tornereno in un giorno normale per provarla. Tutto molto buono. Il salume molto buono, la pasta fatta in casa molto buona, il riso molto buono e i dolci molto buoni. Mi permetto solo di dare un consiglio... date più affettato anche facendolo pagare qualche euro in più nel caso. Noi eravamo in tre e mangiare una fetta di salame a testa, due fette di crudo, due fette di coppa e tre fette di pancetta per lo standard di queste parti non è particolarmente abbondante... si potesse raddoppiare la quantità sarebbe meglio a mio parere... comunque, siamo stati molto soddisfatti e ci torneremo sicuramente. Grazie
MaxP70
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22 Aprile 2025
8,0