Everything was fantastic, the place and the food were a real Japanese restaurant.
Sara Vegezzi
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19 Febbraio 2025
10,0
Amazing place. The atmosphere is great surrounded by hundreds of Sake bottles.
The service is impeccable and the food is another level, with flavours colours and smells that it’s hard to find somewhere else.
I suggest the tasting menu with wagyu, it’s a whole experience you’ll never forget.
antonio gatto
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18 Febbraio 2025
10,0
Extraordinary, not to be missed
Attilio Pecorelli
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15 Febbraio 2025
10,0
Highly recommend. Great for date nights and celebrations.
Eslin Ulcer
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06 Febbraio 2025
10,0
Excellent dinner, well-trained staff, I really enjoyed the explanation of the sake paired with the food and I thank Paolo who advised me on choosing a surprise gift. We will see you again soon and I recommend it...
Paola Bettarello
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16 Gennaio 2025
10,0
A peaceful corner in Milan to discover sake and some of the lesser-known Japanese dishes.
The tasting menus that allow a trip outside the comfort zone are decidedly interesting and delicious. We decided to accompany one of the two menus with a sake tasting and we were not disappointed
Val Mul
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06 Gennaio 2025
10,0
A little discovery in Milan! Elegant place with attention to the smallest details, truly knowledgeable and courteous staff. All very good dishes, in particular we liked the momo skewer (chicken leg in teriyaki sauce), the aubergine skewer, and the Wagyu meat. The corn ice cream with popcorn powder and mitarashi sauce is very special!
Enrica Finotto
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18 Dicembre 2024
10,0
Trusted restaurant!
Always great and excellent service.
Francesca
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18 Dicembre 2024
10,0
Un piccolo lacale intimo, con cucina a vista per chiunque voglia immergersi nella cultura giapponese. Il sommelier ci ha fatto assaggiare tantissimi tipi di sake diversi, uno per ogni pietanza, spiegandoci dettagliatamente la storia di ognuno dei calici assaggiati. Il cibo è di qualità elevatissima. Per dessert gelato al gorgonzola, buonissimo. Da provare assolutamente, io non vedo l’ora di tornarci.
Jane
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25 Novembre 2024
10,0
Esistono ristoranti che passeranno alla storia e Sakeya è uno di questi. Al di là del fatto che la cucina supera ogni aspettativa, il servizio è impeccabile e l'atmosfera è sufficientemente accogliente anche per la clientela più esigente, Sakeya è probabilmente l'unico ristorante giapponese al mondo (perchè una cosa simile non esiste neppure in Giappone) a proporre una degustazione ragionata di quel delizioso alcolico fermentato noto anche come sakè. Ci voleva un sommelier italiano con lo spirito dell'avventura per raccogliere centinaia di bottiglie provenienti da tutte le zone del Giappone e riunirle in un unico luogo. Ci voleva un sommelier italiano con un gusto raffinato per offrire alla clientela di questo piccolo ma favoloso ristorante quella che è a tutti gli effetti un'esperienza unica. Imprescindibile se abitate questo misero pianeta alla periferia della galassia.
Stefano Canzio
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14 Novembre 2024
10,0