Excellent dinner, well-trained staff, I really enjoyed the explanation of the sake paired with the food and I thank Paolo who advised me on choosing a surprise gift. We will see you again soon and I recommend it...
Paola Bettarello
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16 Gennaio 2025
10,0
A peaceful corner in Milan to discover sake and some of the lesser-known Japanese dishes.
The tasting menus that allow a trip outside the comfort zone are decidedly interesting and delicious. We decided to accompany one of the two menus with a sake tasting and we were not disappointed
Val Mul
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06 Gennaio 2025
10,0
Trusted restaurant!
Always great and excellent service.
Francesca
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18 Dicembre 2024
10,0
A little discovery in Milan! Elegant place with attention to the smallest details, truly knowledgeable and courteous staff. All very good dishes, in particular we liked the momo skewer (chicken leg in teriyaki sauce), the aubergine skewer, and the Wagyu meat. The corn ice cream with popcorn powder and mitarashi sauce is very special!
Enrica Finotto
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18 Dicembre 2024
10,0
Service 11/10. Authentic Japan food. Alessio is a great waiter with a pristine attention to detail. Can't recommend enough. Eat here. Sakeya san dishes were our choice for the night and the black cod was sooo good. King crab dish was also a fav. And finally....cooking your own wagyu :) The tasty sake recommendations complimented our dishes perfectly. Eat here!!!
Jin
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14 Dicembre 2024
10,0
Un piccolo lacale intimo, con cucina a vista per chiunque voglia immergersi nella cultura giapponese. Il sommelier ci ha fatto assaggiare tantissimi tipi di sake diversi, uno per ogni pietanza, spiegandoci dettagliatamente la storia di ognuno dei calici assaggiati. Il cibo è di qualità elevatissima. Per dessert gelato al gorgonzola, buonissimo. Da provare assolutamente, io non vedo l’ora di tornarci.
Jane
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25 Novembre 2024
10,0
Esistono ristoranti che passeranno alla storia e Sakeya è uno di questi. Al di là del fatto che la cucina supera ogni aspettativa, il servizio è impeccabile e l'atmosfera è sufficientemente accogliente anche per la clientela più esigente, Sakeya è probabilmente l'unico ristorante giapponese al mondo (perchè una cosa simile non esiste neppure in Giappone) a proporre una degustazione ragionata di quel delizioso alcolico fermentato noto anche come sakè. Ci voleva un sommelier italiano con lo spirito dell'avventura per raccogliere centinaia di bottiglie provenienti da tutte le zone del Giappone e riunirle in un unico luogo. Ci voleva un sommelier italiano con un gusto raffinato per offrire alla clientela di questo piccolo ma favoloso ristorante quella che è a tutti gli effetti un'esperienza unica. Imprescindibile se abitate questo misero pianeta alla periferia della galassia.
Stefano Canzio
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14 Novembre 2024
10,0
Everything wonderful. From delicate food and with particular combinations, presented in a curious, playful but also elegant way. The selection of sake is also very good, a world to discover!
Sara Bettegazzi (Psychocose)
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29 Ottobre 2024
10,0
Dined at Sakeya during a short 1 night stay in Milan. The food was some of the best Japanese food we’ve had. We had the tasting menu which was good value for money and delicious. Atmosphere and staff was great. Although our very limited Italian, the staff ensured to take the time to explain each tasting menu item and sake to us and very knowledgable. Would definitely recommend to anyone and would visit again if we find ourselves in Milan!
Charley Lane
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12 Ottobre 2024
10,0
Had a wonderful time out - the place is gorgeous with an entire library of sake on display! Service was exceptional, as was the food!
Alex Roy (Hungover Cat)
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07 Ottobre 2024
10,0