Valentine's evening, I worked all day until 11pm. I wanted to surprise my girlfriend of Sardinian origins by bringing her a seadas (a dessert she often talked about and that she had wanted for a while). At 7pm I called the restaurant that was supposed to close at 11:30pm and asked them this unusual request, that is, if it was possible to make one to take away at the time I would arrive at the restaurant. The owner, understanding the situation, waited for me and prepared the seadas and despite having traveled an additional quarter of an hour to get home, it remained warm. Well, what can I say, she loved it and I'm happy to have given her a nice surprise. We will definitely be back to try other dishes.
Thanks again, you saved my Valentine's Day.
Lorenzo Bellisario
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15 Febbraio 2025
10,0
Excellent Sardinian and fish cuisine, the best in the area. High quality and top services! 10-star dining and kitchen staff! We are now regular customers
Michele Gelfusa
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14 Febbraio 2025
10,0
It is our favorite tavern. The only place in Rome where we always come very willingly with total confidence in the quality of the food, creativity and perfect hospitality and service ❤️
Stefania Lodolo
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12 Febbraio 2025
10,0
My friend and I just had dinner here and what can I say... everything was delicious!
From appetizer to dessert.
The lady was very kind, the girl at the tables was the same.
I absolutely recommend it!
Rosalba Papisca
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05 Febbraio 2025
10,0
Sardinian hospitality, excellent food and generous portions. Friendly and prepared staff.
Piergy 82
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05 Febbraio 2025
10,0
Sardinian restaurant in Rome to try for lunch or dinner, good services, maximum kindness, excellent food, especially the suckling pig, visit it in Ajo
giuseppe atzeni
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04 Febbraio 2025
10,0
Charming and very welcoming place!! Really good at everything.
Quirico Filopanti
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28 Gennaio 2025
8,0
Spaghetto con vongole e bottarga: piatto molto buono , sapori autentici e ottimo rapporto qualità-prezzo (13€). Bravi
pierluigi s
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22 Dicembre 2024
8,0
Traditional Sardinian restaurant with excellent meat and fish dishes. Also ideal for a quick oyster-based aperitif.
Gianluca Petricca
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21 Settembre 2024
10,0
Davvero il mare nel piatto, perché tutto quello che si mangia qui (anche se ci sono alcune proposte di carne) è pescato, freschissimo e ben cucinato. Abbiamo cominciato con degli antipasti: ostriche, alici e moscardini fritti (fritto leggerissimo), sauté di cozze (a dire il vero il sugo un po' salato, ma è questione di gusti), carpaccio di tonno ( e ci è sembrato "vero", non quello affettato in busta! e ben condito); abbiamo proseguito con la fregola (anche questa un po' salata e secondo noi leggermente sotto di cottura, ma davvero saporita e ricca), spaghetti vongole e bottarga, gnocchi agli scampi e gli sfiziosissimi sappueddus del contadino; poi gamberoni alla griglia e l'immancabile seadas. Buona carta dei vini con ricarichi onesti. Un bonus al menu, che presenta per ogni piatto una foto e gli ingredienti impiegati nella preparazione. Servizio attento, gentilissimo. Conto sui 40 euro a persona, non male.
Un po' anonima la location, benché pulita e ordinata.
Da riprovare assolutamente!
Giuseppe_Monica
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03 Settembre 2024
8,0