Very nice rustic atmosphere. Good service.
Good pizza and also burgers and meat.
Also recommended for children. We will definitely be back!
Monia Menabue
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20 Marzo 2024
10,0
Beautiful place, great food, the owner was really kind
Melita Vita
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05 Marzo 2024
10,0
Beautiful place, rustic environment, well looked after. Traditional Emilian cuisine. Homemade pasta - tortellini, tortelloni, tagliatelle, hamburgers, lots of variety of fried foods, natural Emilian wines without sulphites, children's play room with entertainer -🌟🌟🌟🌟🌟
Sputnik Italia
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26 Febbraio 2024
10,0
Very interior place! Nice and tasty. Great place in the center! Compliments to the chef)
Yehor Kostin
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14 Febbraio 2024
10,0
Not a great experience. If there's one thing I can't stand in a restaurant it's that atmosphere dominated by the smell of fried food.
Even though it is a tavern, the room should at least be saved from odors.
Of the 3 first courses tasted, only the tagliatelle with ragù remained.
Filippo Macchi
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13 Febbraio 2024
6,0
Warm and welcoming place, the pizza is super, the cuisine is homemade both in terms of waiting times and taste, with a good value for money.
Alessandro Carriere
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10 Febbraio 2024
10,0
Cibo ottimo e location molto accogliente, il personale gentilissimo. Ritornerò sicuramente!
Isabella Aquino
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28 Gennaio 2024
10,0
Ho cenato in questo locale cercando la cucina tipica modenese e l'ho trovata con grande soddisfazione.
Il locale offre anche altre alternative come pizza o hamburger, arrivando da un'altra regione non ero interessato a questo tipo di cucina che trovo ovunque.
Luca Zarpellon
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21 Dicembre 2023
10,0
I had my best Tortellini ever in this hidden gem. Have to say I have followed my nose as I was looking for a place to have lunch with my sister, and the smell took me right here, and believe you me I was not disappointed . We had Tortellini with capon broth, Pumkin ravioli and we shared another Tortellini with parmesan cream... absolutely divine.
Must do it again
rastanat
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08 Dicembre 2023
10,0
Finalmente ho trovato i tortellini buoni dopo quelli di casa mia questi sono i migliori tortellini che ho assaggiato in un ristorante fatti a mano con tutte le caratteristiche che vero tortellino deve avere brodo eccellente, e fidatevi di me sono un amante di tortellino da quando avevo sei anni Per me il tortellino non è solo una tradizione ma un’eccellenza culinaria. Dopo anni di ricerca ho trovato un tortellino come Dio comanda complimenti al ristorante, meriterebbe venire solamente per questo piatto, mi permetto solamente una considerazione il parmigiano reggiano non grattugiato meglio a scaglie come il tartufo che va a inserissi nel piatto come un’opera d’arte On bellissimo Picasso complimenti
Marco V
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01 Ottobre 2023
10,0