Trattoria in the 3 Fontane area where you can taste true Ligurian cuisine. The courses are not abundant, but just right, so you can get to dessert easily.
The waiter in the room doesn't speak many words, but he does his job without going overboard.
A dinner for 2 people with a choice of first courses, second courses, side dishes and desserts, but without wines, costs around 50 euros, I would say absolutely well spent
Filippo
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08 Marzo 2024
8,0
Let me start by saying that I am Genoese, but the insolence of a waiter is really too much: neither good morning, nor thank you, nor a smile, or a bit of enthusiasm in offering the dishes. He's probably not an employee and can afford it. It's a shame because the food wasn't bad, apart from him and the Ligurian rabbit which was inedible, it would have been appreciable. The waitress was very kind, very polite. Sorry, but I don't think I'll be back!
Daniela “Dani”
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03 Marzo 2024
6,0
It's useless, every time I go it's a pleasure because it feels like I'm back in the old days. Goodness on all fronts. Thanks so much for everything.
Mauro Callero
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27 Febbraio 2024
10,0
Had a great time with fabulous pesto lasagna. I'll be back
franco sisto
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25 Febbraio 2024
8,0
Excellent food and really low prices, good service even if the waiter is a character to be laughed at, sincerely fast and attentive apart from some not exactly appropriate answers, still highly recommended
Alessandro Scalabrino
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18 Febbraio 2024
10,0
Un classico... accoglienza ligure...e buon cibo ligure
gianni fassio
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27 Gennaio 2024
8,0
Cameriere top,vale la pena chiedergli un selfie per ritrovarsi nella tipica atmosfera d'accoglienza ligure!!! Tutto slurp 😋
Carolina Guasco
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06 Gennaio 2024
10,0
Ho riso a crepapelle quando ho letto le recensioni sul cameriere: "ha sempre il bel1no girato" e "dà risposte secche, fredde". Ragazzi, siamo in Liguria, terra del mugugno. Noi abbiamo riso tutto il tempo con lui, è il tipico genovese.... è così è basta. Comunque i mandilli al pesto (fazzoletti, per i non genovesi) e gnocchi di farina di castagne al pesto erano da svenire, cinque stelle sono poche per questi piatti. Torneremo sicuramente, anche x il cameriere. TUTTO ECCELSO
Mario A
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15 Dicembre 2023
10,0
Cucina tipica ligure di alta qualità... servizio molto cordiale... prezzi più che ragionevoli... assolutamente da provare
Marin P
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17 Ottobre 2023
10,0
Albergo ristorante antico davvero, risale al 1886.
Gli interni ti fanno tornare un po' bambino.
Ampio salone per pranzare, GRAZIE per averci accolto alle 14.30.
Prendiamo soltanto due primi e due dolci.
Ottimi i ravioli, nel mio caso con sugo di daino.
Buoni anche se leggermente troppo salati i taglierini ai funghi.
Benino anche la "bavarese", ma era più una panna cotta.
Vino sfuso accettabile, servizio molto sbrigativo, porzioni abbondanti, prezzo contenuto.
craniolucido
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02 Ottobre 2023
6,0