Excellent food; congratulations on the bar, a nice restyling
Francesco Campi
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01 Marzo 2025
10,0
Top food and impeccable service. It's difficult to expect more from this kind of place.
ferruccio bavazzano
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20 Febbraio 2025
10,0
Lower Piedmont restaurant with typical cuisine of the area. First and second starters worthy of a five-star rating.
Giuseppe Anzaldi
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20 Febbraio 2025
10,0
Cozy environment. Friendly staff, abundant and genuine dishes. I will very happily return.
Andrea Livorsi
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16 Febbraio 2025
10,0
Title: A Saturday evening with friends
Procedure: fixed menu with appetizers, three first courses, second course with two side dishes, a scary fried dish, dessert, wine, bitters
€35
Curtain.
Note of thanks to the kind, friendly staff. Great guys!
Elena Bonzani
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05 Febbraio 2025
10,0
Sensory experience! Occasional lunch break, amazing home-made appetizer, excellent first course braised ravioli, glass of fragrant wine 🍷, sweet tile is still a simple but memorable memory of mine. Impeccable friendly and punctual service. Thanks so much great work.
Marco Stefanazzi
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07 Gennaio 2025
10,0
Un primo (ravioli al brasato/taglierini ai funghi), un secondo (coniglio/vitello tonnato), un contorno (peperonata/patate fritte), una bottiglia di barbera, caffè: 35€ in due. Una nota particolare per i ravioli veramente squisiti. Porzioni giuste, servizio puntuale e gentile. Rapporto qualità/prezzo difficilmente superabile.
GIANNI L
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17 Dicembre 2024
8,0
I really liked the place, the service was very friendly!
Crina “Crinutza” I
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14 Dicembre 2024
10,0
Primo secondo contorno vino 1¼ caffe a 13 euro, tutto buono e abbondante, personale gentile.
Manuel Fois
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06 Dicembre 2024
10,0
Ristorante elegante con ottimo servizio. Piatti gustosi. Prezzo giusto per quanto offerto.
Unica cosa che mi ha leggermente deluso il cervello fritto: troppo sottile per la panatura, per il mio gusto avrei preferito una fettina più spessa, per sentire più il gusto del cervello che della panatura.
tiziana p
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22 Settembre 2024
8,0