An excellent restaurant, very good food
paolo fanetti
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24 Marzo 2025
10,0
For big gorgings of sciat and pizzoccheri... a place like it once was and absolute goodness
Fausto Della Cristina
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24 Marzo 2025
10,0
Go to for sciatt and pizzoccheri every time I come home
The Wub
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10 Marzo 2025
10,0
Fantastic pizzoccheri and good house Valtellina wine in a historic trattoria with the possibility of staying overnight in a clean and friendly environment.
Gian Franco Dazzan
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09 Marzo 2025
10,0
I had lunch with my family about a month ago.
I'm not really a lover of sciatt but every now and then I like to try them again and these were really good: light and full of flavour, just like the tagliatelle with meat sauce and the pizzoccheri.
Thanks to the nice "red-haired" waitress who pampered us from start to finish.
We will be back for sure!
Caterina Fanoni
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03 Marzo 2025
10,0
When I search for a restaurant on Google I go by feel and I'm never wrong.
After having eaten the pizzoccheri here, I can say that those who had eaten before do not deserve to be called that, from the counter you can glimpse the VERY CLEAN kitchen and trust me this is not the case for most places, for work I travel around many restaurant kitchens.
The place is like the ones I like with the air of old-time trattorias.
Giovanni Scaini
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17 Febbraio 2025
10,0
Excellent Pizzocheri, one of the last real taverns left, an evocative place
Natale Petruzio
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15 Febbraio 2025
6,0
So when you want to eat typical dishes from the area you have to go to a place that deserves it with excellent food and the right atmosphere and Da Nello is THE right place. And 10 stars to the owner who, with her prickly character on the outside but soft on the inside, made us spend a wonderful, fun and carefree evening. We look forward to your book :)
Dario Picco
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26 Gennaio 2025
10,0
Prima volta in questo ristorante e in verità prima volta in zona quindi non avevo mai mangiato i pizzoccheri e gli schatt (non so come si scrive) ma davvero tutto buono! Ottimo rapporto qualità prezzo!
Marti M
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09 Dicembre 2024
10,0
Non è la prima volta che veniamo a cena in questa storica trattoria, insolitamente collocata al primo piano di un fabbricato interno ad una corte.
Il secondo piano si può immaginare che ospiti le camere dell'albergo, tema non attinente a questa recensione, che intende focalizzarsi solo sulla parte culinaria.
C'è veramente poco da dire: in un grande e chiassoso salone con arredi e finiture dei vecchi tempi (sedie e tavoli in legno, boiserie alle pareti, camino, sci, attrezzi e teste di cacciagione imbalsamate sulle pareti) si possono assaporare tutte le più tipiche pietanze della cucina valtellinese in una delle versioni più gustose che esistano al mondo. Dagli affettati ai pizzoccheri, passando per gli imperdibili sciatt, accompagnati da uno dei tipici vini locali, è impossibile sbagliarsi: se ne esce sempre molto soddisfatti e spendendo il giusto.
Andare a far visita ai parenti è anche un ottimo pretesto per farsi una passeggiata nell'ammirevole e prestigioso centro storico di Ponte e tornare a mangiare qui.
Giovanni_861967
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17 Ottobre 2024
10,0