I had lunch with my family about a month ago.
I'm not really a fan of sciatt but I like to try them again every now and then and these were really good: light and full of flavor, just like the tagliatelle with ragù and pizzoccheri.
Thanks to the nice "red-haired" waitress who pampered us from start to finish.
We'll definitely be back!
Caterina Fanoni
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03 Marzo 2025
10,0
When I search for a restaurant on Google I go by feel and I'm never wrong.
After having eaten the pizzoccheri here, I can say that those who had eaten before do not deserve to be called that, from the counter you can glimpse the VERY CLEAN kitchen and trust me this is not the case for most places, for work I travel around many restaurant kitchens.
The place is like the ones I like with the air of old-time trattorias.
Giovanni Scaini
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17 Febbraio 2025
10,0
Excellent Pizzocheri, one of the last real taverns left, an evocative place
Natale Petruzio
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15 Febbraio 2025
6,0
Nice trattoria, family atmosphere, good food, fair prices. We will be back :)
Mario Rossi
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26 Gennaio 2025
10,0
So when you want to eat typical dishes from the area you have to go to a place that deserves it with excellent food and the right atmosphere and Da Nello is THE right place. And 10 stars to the owner who, with her prickly character on the outside but soft on the inside, made us spend a wonderful, fun and carefree evening. We look forward to your book :)
Dario Picco
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26 Gennaio 2025
10,0
Good Valtellina cuisine. Get pizzoccheri (one of the best IMO all over Valtellina) and sciatt (very good also)
Dario Di Ventura
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10 Gennaio 2025
10,0
Usual Valtellina place, excellent food, ate sciat pizzoccheri and roast beff, fabulous, the best I've ever eaten so far. Closing with an excellent braulio sorbet. Very friendly, polite and helpful staff. Average price for the place. I'll go back again as soon as I can
Scuffino
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02 Gennaio 2025
10,0
Excellent pizzoccheri, welcoming place, knowledgeable and friendly staff. I recommend it
Roby Gu
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22 Dicembre 2024
10,0
Non è la prima volta che veniamo a cena in questa storica trattoria, insolitamente collocata al primo piano di un fabbricato interno ad una corte.
Il secondo piano si può immaginare che ospiti le camere dell'albergo, tema non attinente a questa recensione, che intende focalizzarsi solo sulla parte culinaria.
C'è veramente poco da dire: in un grande e chiassoso salone con arredi e finiture dei vecchi tempi (sedie e tavoli in legno, boiserie alle pareti, camino, sci, attrezzi e teste di cacciagione imbalsamate sulle pareti) si possono assaporare tutte le più tipiche pietanze della cucina valtellinese in una delle versioni più gustose che esistano al mondo. Dagli affettati ai pizzoccheri, passando per gli imperdibili sciatt, accompagnati da uno dei tipici vini locali, è impossibile sbagliarsi: se ne esce sempre molto soddisfatti e spendendo il giusto.
Andare a far visita ai parenti è anche un ottimo pretesto per farsi una passeggiata nell'ammirevole e prestigioso centro storico di Ponte e tornare a mangiare qui.
Giovanni_861967
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17 Ottobre 2024
10,0
Mangiato dei pizzoccheri divini, abbiamo pure soggiornato due notti, in questo posto tranquillo,dove ho ritrovato quelle sensazioni di accoglienza che si respirava da ragazzino nei mitici anni 80.
Marco F
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18 Settembre 2024
8,0