Excellent restaurant on the Modena hills near the roccamalatina rocks. Pleasant surprise with all handmade pasta dishes and good service of cold cuts with crescentine. Very good meat in varied and abundant portions accompanied with sparkling white wine or lambrusco of the area. Recommended!
Antonio Tassini
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15 Maggio 2025
First time today in this place, what can I say? Spectacular! Really friendly and helpful waitresses, great food!
Patrizia Palmirani
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03 Maggio 2025
If you can avoid the confusion of a full room, it's not to be missed! excellent and plentiful food and ultra kind and efficient service guys. prices more than honest. good
Luca Guerzoni
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21 Aprile 2025
Available, kind, welcoming. Just the places I like, welcoming, simple, typical. We ate very well.
Gluten-free options available.
The best gluten-free tagliatelle I have ever eaten!
Barby Rossi
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19 Aprile 2025
Local restaurant with traditional food. You eat well and spend the right amount. Family and friendly environment. I'll be back.
Simone Santi
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18 Aprile 2025
Mrs. Imperia, excellent pastry, food to be enjoyed to the last, as made by your grandmother 😋
Anna De Giorgi
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13 Aprile 2025
Welcoming place, excellent home cooking! Same service and.. Mrs. Santina Fantastic!!
Cristina Marocchi
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11 Aprile 2025
Tagliatelle with meat sauce and mushrooms
excellent. Very kind staff. They allowed me to enter with the dog. Thank you
Gianfranco Araldi
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11 Aprile 2025
Uno di quei locali difficili da trovare oramai, personale gentilissimo menu tipico di qualità abbiamo preso tortelli in brodo e asciutti fenomenali, buone anche le tagliatelle coi funghi e i passatelli in brodo, crescentine e gnocco fritto accompagnati da salumi formaggi e salsine varie buone , una menzione per il pollo fritto super. Il conto super !!
CLA66MN
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25 Febbraio 2025
Che dire….cibo fatto in casa, cucina tradizionale, vini locali! Personale genuino, alla mano, gentile!
Esperienza in assoluto pazzesca!! Presi gli antipasti con formaggi ed affettati, poi tris di primi (tortellini in brodo, passatelli al burro al tartufo, tortellini con ripieno di ricotta e spinaci con panna, pancetta ed aceto balsamico) e l’immancabile borlengo!! Non abbiamo potuto purtroppo prendere i secondi per questioni di spazio gastrico, ma avessimo potuto….
Torneremo ancora più affamati!
Bardakkione
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24 Novembre 2024