Eaten like God.. trucker portions.. unique flavours.. price.. very good
Roberta Redolfi
.
14 Gennaio 2025
10,0
La Santina in Rocca Malatina is always safe. You eat well in a family environment, all homemade, generous portions and honest prices.
Paola Preda
.
09 Gennaio 2025
8,0
Family run restaurant with excellent home cooking at great prices! Step to do.
Chiara La Placa
.
06 Gennaio 2025
10,0
The real mountain restaurant. Unique and typical flavors of this wonderful family that shares its tradition with everyone.
Mariana Cattaneo
.
21 Dicembre 2024
10,0
in the most beautiful Emilia, the hilly one with authentic flavours, this restaurant is a discovery! a special mention for boiled meat
Luca Lucherini
.
02 Dicembre 2024
10,0
Che dire….cibo fatto in casa, cucina tradizionale, vini locali! Personale genuino, alla mano, gentile!
Esperienza in assoluto pazzesca!! Presi gli antipasti con formaggi ed affettati, poi tris di primi (tortellini in brodo, passatelli al burro al tartufo, tortellini con ripieno di ricotta e spinaci con panna, pancetta ed aceto balsamico) e l’immancabile borlengo!! Non abbiamo potuto purtroppo prendere i secondi per questioni di spazio gastrico, ma avessimo potuto….
Torneremo ancora più affamati!
Bardakkione
.
24 Novembre 2024
10,0
Typical and sincere restaurant in Roccamalatina, now managed by the daughter of the famous Santina. We took two borlenghi, 4 crescentine and some cold cuts (excellent) as a starter. Then two first courses, tagliatelle with ragù and mushrooms (to try) and passatelli with butter and truffle. With half a liter of grasparossa, water and coffee, we spent €27 each. Leaving definitely full, highly recommended!
Lorenzo Niccolai
.
22 Novembre 2024
10,0
I haven't had lunch at Santina's for some time, but it never disappoints expectations. Fantastic tortellini in broth, excellent tagliatelle with ragù (homemade pasta), delicious roasts and boiled meats. Try the homemade blueberry shortcrust pastry sweets. The amaro they produce is also good. Room service from the two girls was positive, fast and detailed information on the various dishes.
Michi
.
16 Novembre 2024
10,0
Everything is excellent and plentiful, but they are so good that there are containers to take home leftovers!
Discovered by chance, already returned by choice!
Alessandra B.
.
31 Ottobre 2024
10,0
Dopo un trekking attorno ai sassi abbiamo pranzato in questo locale. Tutto di ottima qualità con porzioni abbondanti. Tagliatelle davvero squisite, affettati - formaggi-marmellate-pesto per il gnocco e le crescente (tigelle) buoni e saporiti, dolce con caramello e nocciole( non ricordo il nome) da pasticceria. Servizio veloce, personale giovane, prezzi davvero concorrenziali. Ottima sorpresa e sicuramente ci torneremo in occasione della Maialina della Santina. Bravi.....
ceccolierighisnc
.
22 Settembre 2024
10,0