Excellent welcome and professionalism of the staff who take care of all guests with the utmost attention, very well-kept venue, elaborate food but with attention to tradition, very extensive wine list especially those from Piedmont. Good value for money.
Advised!
Giovanni Di Bari
.
07 Dicembre 2024
10,0
We can say that it was an experience that goes beyond simply "going to dinner". This restaurant manages to combine traditional cuisine with a touch of refinement that makes it unique.
Let's start with the dishes: we ordered the plin, small masterpieces of stuffed pasta that melt in your mouth. The agnolotti? Simply perfect, with a balance of flavors that denotes great attention to detail. The veal, then, was a revelation: tender, succulent, cooked with a precision that only true masters can achieve.
The grand finale arrived with the tarte tatin, a real treat for the palate, served hot and with that caramelized crust that is poetry. To top it all off, an excellent glass of Nebbiolo: elegant and harmonious, exactly what was needed to accompany a meal of this level. And to finish, an artisanal amaro that made the digestive moment perfect.
The service is impeccable: discreet but always present and available.
If you are looking for a place where cuisine meets the beauty of the landscape and attention to the customer, I recommend it.
giacomo ramponi
.
30 Novembre 2024
10,0
Excellent restaurant, welcoming environment, elaborate dishes of excellent quality, very professional staff
Francesco Facente
.
17 Novembre 2024
10,0
All good, very special, impeccable service
Loredana Di Marco
.
23 Ottobre 2024
10,0
Always a certainty of quality 💐💐💐💐💐
Paolo Rossetti
.
19 Ottobre 2024
10,0
What can I say... dinner for our anniversary... you pampered us and satisfied us beyond all expectations... we will be back!
Silvia
.
14 Settembre 2024
10,0
Al san Genesio si sta veramente bene. Sia gli esterni - dove ci è stato servito un aperitivo, di fronte a una splendida vista collinare - sia gli interni sono molto curati.
Personale gentile, premuroso ma con il giusto pizzico di informalità.
Tutti i piatti sono molto curati ed equilibrati, sia quelli legati al territori (straordinari i plin con ragù di salsiccia e uovo grattugiato) sia quelli più di ricerca, come il dolce “Pesca”. Impiattamenti molto fini, con attenzione anche agli accostamenti cromatici e all’impiego di germogli. Buoni i vini al calice e quelli serviti in accompagnamento ai dolci.
Il livello è complesso da “stellato”, solo piacevolmente meno ingessato.
Prezzi - non modici - del tutto allineati però alla qualità di cibo, servizio e location.
Giorgio Gionni
.
27 Agosto 2024
10,0
Excellent restaurant, foods
Exquisite and spectacular, excellent service, friendliness, helpfulness, professionalism and kindness of the staff.
Gian
.
25 Agosto 2024
10,0
Fantastic experience to say the least!! It's been a long time since I felt comfortable in a restaurant like this.
Very knowledgeable staff, high quality raw materials, and a beautiful wine list!!
I will definitely go back...
alessandro carbonara
.
20 Luglio 2024
10,0
Inserito nel verde contesto delle Colline del Po, a due passi da Chivasso, presenta una location elegante, costituita da un cascinale ristrutturato con ottimo gusto. La cucina risulta di ottimo livello, con abbinamenti raffinati ed un tocco di esoticita. Ottimi gli antipasti (l'uovo in campione è qualcosa di spettacolare), da non perdere le animelle. Menù degustazione ricco, che consente di effettuare un percorso completo tra le proposte dello chef. Carta dei vini ricca e presentata con competenza. Servizio attento, presente, non assillante. Buono il rapporto qualità/prezzo. Chissà se prima o poi potrà avere la sua stella, a mio parere meritata.
giubos
.
03 Luglio 2024
10,0