The food was very tasty and well prepared. The atmosphere was friendly and homely. The desserts were fabulous. We really appreciate it.
Grzegorz Kapczyński
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19 Ottobre 2025
10,0
I went last night with my 18 hunter friends. The service was good, the food was good, and the atmosphere was quite good. One of the waiters was also good, kind, and experienced in both service and housekeeping.
Vasil Llambro
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27 Settembre 2025
8,0
The best pizza and meat place in the area. Just like it used to be!
Antonello Per
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27 Settembre 2025
10,0
Everything was very authentic, delicious, and high-quality. We'll definitely be back.
Nadiya Fedan
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16 Settembre 2025
10,0
A typical restaurant serving Abruzzo specialties.
Highly recommended for those who want to try local dishes.
Compliments to the entire staff!
Anna Di Martino
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11 Settembre 2025
10,0
Really good and tasty dishes, kind and attentive staff, relatively low prices for the quality.
dragos cusutura
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11 Settembre 2025
10,0
A quaint trattoria in the Tollo countryside. The young staff is friendly and attentive. We had very good sausage and liver, but we came specifically for the ritrocilo, a truly delicious pasta.
Recommended
moikkano68
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27 Agosto 2025
10,0
Everything was delicious, the staff was very helpful. Out of five dinners, we had three here.
Alessandra Giannotti
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24 Agosto 2025
10,0
Tutto veramente buono, a partire dagli alti pasti della casa molto vari.
I primi: pappardelle e chitarra. Pasta fresca e condimento piacevole al palato.
Per non parlare degli arrosticini: abbiamo sentito il vero sapore dell’Abruzzo.
I ragazzi in sala disponibili ed educati.
Bravi davvero, ci avete lasciato un bel ricordo…torneremo sicuramente !
C.A
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25 Giugno 2025
10,0
In tour in bici per l'Abruzzo facciamo tappa a Tollo, uno dei luoghi più suggestivi del vino della regione; serata al S.Lucia per un vero incontro enogastronomico con la cucina locale e rigorosamente tradizionale. Esperienza indimenticabile. Dalle abili mani del cuoco esce un piatto davvero unico : il
Rintrocilo alla Pecorara, pasta fatta a mano (appunto con il rintrocilo, un mattarello di legno seghettato), condita con ragù di salsiccia, ventricina abruzzese, guanciale, ricotta, prosciutto, pomodoro e ripassato in forno in coccio ricoperto in una bollente crosta di pane; sapore antico dei vecchi pastori, intenso e inimitabile. Si passa a dei succulenti arrosticini ed alle tradizionali salsicce locali. Insomma una esperienza unica. Come si dice in gergo: vale la deviazione!!!
CLAUDIOMAS
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03 Maggio 2025
10,0