Incredible gastronomic experience in a splendid and very finely decorated setting. Dinner with very strong flavors, for cuisine without excess and perfectly seasonal. Local production highlighted at breakfast. Close and very attentive service. Optimal value for money.
Jean Dalbard
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05 Agosto 2024
10,0
Sono stato con mia moglie a pranzo sabato 3 agosto..peraltro a mia grande sorpresa c'era anche il presidente del Napoli Aurelio De Laurentis..essendo io tifoso del Napoli..a parte ciò...il locale si presenta molto semplice con una grande sala quasi spartana..ma proprio quello gli da un tocco di classe...servizio eccellente..chef presente è passato anche ai tavoli a fare un saluto..preso un menù degustazione..che era perfetto..essendoci anche qualche portata con accoppiamenti stravaganti..tutto buono anche i dolci che non erano tanto dolci...caffe doc...prezzo piu che soddisfacente...
2006claudio
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04 Agosto 2024
10,0
Beautiful location, very refined. Very kind and professional staff. Maximum refinement of the food, with very few ingredients and very enjoyable also from an aesthetic point of view. Experience to try
Chiara
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22 Luglio 2024
10,0
Esperienza indimenticabile, una perla preziosa della cucina gourmet italiana incastonata nel cuore dei maestosi Appennini abruzzesi. Struttura alberghiera immersa nel verde, con accademia di cucina professionale annessa, che sorge presso un ex monastero del 1500 a Castel di Sangro, a due passi dalla stazione turistica di Roccaraso. Struttura nominata Casadonna , che dà il nome al rigoglioso vigneto circostante che incornicia magicamente la struttura. Ex monastero completamente ristrutturato con devota attenzione ai materiali del posto, la pietra, il travertino, tutto sapientemente fuso a design contemporaneo. Il personale di sala attento alle minime esigenze del cliente, rendendolo parte attiva dello straordinario percorso gustativo. Creatività, uso eccelso delle materie prime a km zero, sapiente arte nel creare capolavori gourmet di altissimo livello: Niko Romito è senza ombra di dubbio lo chef italiano, orgoglio abruzzese, degno di tutto il successo internazionale che sta vivendo. Se volete vivere una esperienza alberghiera, gustativa immersa nel verde di altissimo livello vi invito a farlo. Un viaggio nella natura incontaminata che vi lascerà senza parole.
Daria Francesca Schiarizza
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12 Luglio 2024
10,0
Do you want to enjoy a plate of apricots with oregano and caper leaf?
Do you want to be amazed by a plate of spaghetti with tomato sauce with an unimaginable wine pairing?
Do you want to cut an escarole leaf with a steak knife?
Do you want to eat a "special" carrot?
Do you want to enjoy tomato with watermelon?
Do you want to taste a superlative pistachio ice cream?
Do you want... lots of incredible surprises?
Give yourself a "Royal" gift.
Not a wrong dish!
Welcoming atmosphere, extremely friendly staff, impeccable service (left-handed cutlery), exemplary hostess and of course the Chef... for whom I have no adjectives.
Annamaria Bruni
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16 Giugno 2024
10,0
It's worth the trip. Exceptional
Liberato Cavini
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11 Giugno 2024
10,0
I would have preferred to taste something in a restaurant in the Marche without feeling the weight of an elite cuisine with absurd costs
Ps Then everything is excellent
AD Romeo
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08 Giugno 2024
6,0
Re-opening night after Covid. June 10, 2021
Full tasting menu of 15 dishes with matching wines
O u t s t a n d i n g!!!!!
And
Here again June 202;
Better than ever! Tasting menu with wines. Officially there is nothing above 3 stars, but here it is at least 5
Me Mu
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06 Giugno 2024
10,0
Let's start by saying that you will be faced with something very different from usual. I would say unique in terms of raw materials, combinations, workmanship and taste. Smoked red turnips, grapes, strawberries and rocket, and lentils with hazelnut cream are the best dishes on the tasting menu.
Let's get to the notes that are a little out of tune in my opinion. 1) Price - tasting menu at 210. I believe that in the presence of a raw material with minimal food cost (all plant-based) the research work and processing cannot justify the price (otherwise carnivorous menus or with raw materials of value would be at least double).
2) Quantity - I added 4 dishes to the menu. The quantities are really minimal and I would suggest increasing them. I would suggest increasing the quantity and variety of bread brought to the table.
3) speed of service - for the average of lunches in starred restaurants we went very quickly. I would have expected more information on the research work and preparations.
4)I took wines by the glass. Normal and local wines. 25 euros per glass. An insane price (basically if I had known beforehand I would have gotten the wine pairing for 100 euros). Nobody warned us though.
Would I go back? Yes but not at that price.
gianluca p
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11 Marzo 2024
8,0
Niko Romito⭐️⭐️⭐️Amazing experience unforgettable food!!!!!!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΛΟΣ
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02 Marzo 2024
10,0