Light pizza and absolute quality ingredients. Unforgettable pastiera and millefeuille. We will be back.
Arnaldo Liguori
.
28 Luglio 2024
10,0
We'll be back, welcoming place, good products
Marco Ferrara
.
22 Luglio 2024
6,0
Excellent !
The very thin dough is simply unforgettable. The products come from Italy. You can feel the passion of the owner, who comes from an Italian family. I recommend
Véronique BONNEAU
.
21 Luglio 2024
10,0
I got the fried pizza, it's really good and light.
The other pizzas are also excellent.
Davide Cappa
.
20 Luglio 2024
10,0
Pizza in line with expectations (went because it was recommended by friends) but the desserts were a real surprise: excellent! The staff were also very kind. We'll be back
Miki F
.
14 Luglio 2024
8,0
When I want Neapolitan pizza, I come here... it tastes the same as the one I ate in Naples.
Sophisticated combinations that work... shame about the "Pistacchiella", I really didn't feel the flavor of pistachio... but apart from that, the rest is an experience absolutely worth trying.
The Sorrento tart is something divine.
Absolutely honest prices for the type of place, for the service and the quality of what is offered.
Advised.
Marco Zangara
.
13 Luglio 2024
8,0
Arguably the best pizza in Parma: ingredients and preparation are top notch, although I tend to like my dough with a bit more texture.
Now if only they knew how to operate the AC as well as the oven, so as to make the place minimally comfortable during a heat wave…
Alessandro Torza
.
12 Luglio 2024
8,0
Great cuisine. Excellent appetizers, great pizza and nice ambience.
Thumbs up! Reservations make sense.
Stefan M.
.
04 Luglio 2024
10,0
il menu propone pizze con ingredienti originali e ben abbinati; il problema è che all'interno del cornicione "napoletano" la consistenza dell'impasto è decisamente troppo morbida. I miei amici Napoletani non approverebbero: secondo loro, devi poter mangiare la pizza con le mani e la fetta deve essere sostenuta. Con questa non ci riusciresti.
il servizio è rapido ed efficiente ed i prezzi nella media
aspetto per me molto negativo è la prenotazione su turni (TRE in un giorno feriale !); se esco a cena con gli amici, non voglio essere costretta ad alzarmi non appena terminato di mangiare, per lasciar posto al turno successivo. I turni vanno bene in una mensa aziendale, non in un ristorante. Spiacente ma non credo che torneremo.
monirouge
.
03 Luglio 2024
6,0
Vasta scelta di antipasti della tradizione napoletana, tutti molto gradevoli. In menu presenti sia pizze della tradizione che contemporanee. Buona qualità e gusto anche se mi aspettavo qualcosa di più nel cornicione per richiamare la pizza napoletana.
Matteo Z
.
22 Giugno 2024
8,0