All very good, even if not abundant
Carmen Conci
.
25 Agosto 2024
10,0
The taste of the food was ok, but we can't recommend the lasagne at all because the portion size is really a disgrace. A mini piece of lasagna for €9.50 (or something like that) is pretty cheeky. The atmosphere is a bit old but generally ok.
Anna Karlovcec
.
15 Agosto 2024
6,0
I return after years and notice a decline in the quality of the raw materials, but still an excellent experience
Marco De Francesco
.
03 Agosto 2024
8,0
Excellent place to eat fish or an excellent pizza. Staff, starting from Mrs. Daniela, very kind, helpful and professional. A round of applause also to the people in the kitchen who stand out for their quality and delicacy with their dishes. When we come on holiday, we can't help but go there. I highly recommend it.
Valerio Foresti
.
29 Luglio 2024
10,0
Food and service good, however the environment (veranda) was too noisy due to the echoing of voices which was really annoying.
Dante Boscolo
.
28 Luglio 2024
8,0
Nice welcome, polite and smiling staff. I go there every time I come to Sottomarina. The food is very good, I usually eat fish and it is cooked very well. See you soon!!!
Diana Pavani
.
26 Luglio 2024
10,0
Arrivati alle 21.00
Siamo in famiglia...9 persone.
Ambiente molto grande e pieno, e quindi molto rumoroso e caotico.
21.10 ordinato da bere e poco dopo i piatti
21.35 arrivati i primi piatti.
Direi decisamente veloci
Ordinato spaghetti alle vongole ottimi e abbondanti
Bigoli allo scoglio ottimi
2 fritti misti deliziosi e per nulla unti
Pizze e baguette tipo pizza buone e abbondanti.
Personale gentile e disponibile
Non è la prima volta che veniamo in
questo Ristorante e devo dire che ci siamo trovati sempre bene.
Adriano B
.
16 Luglio 2024
10,0
I ate some delicious cockles in all possibilities. At the top is the cockles pasta. The fried foods are also excellent. There is so much passion and courtesy. Absolutely to return.
Zeno Panarari
.
12 Luglio 2024
10,0
Minerva è un ristorante/pizzeria aperto tutto l'anno direttamente sulla spiaggia di Sottomarina.
Qui siamo capitati su suggerimento del nostro albergo e siamo venuti tutti i giorni del nostro soggiorno, 7 su 7.
Il menù va bene sia per chi ama il pesce che per chi preferisce la carne ; la pizza soddisfa anche i più accaniti, come me, suoi cultori .
Da non perdere i 'bigoli allo scoglio', i migliori che abbia mai assaggiato le polpette di fasolari ; ottimo l'antipasto di pesce lessato, le seppie al nero e il rombo al forno.
Buona anche la tagliata cotta al punto, tenera e gustosa; la cotoletta, sia pur di maiale e non di vitello, è più che accettabile.
Le pizze sono buonissime,sia l'impasto che i condimenti, ben cotte, sottili e digeribili.
I tavoli sono ampi, sufficentemente distanziati e ben corredati.
Il servizio è efficiente e gentile , i tempi di attesa sono giusti.
La signora Daniela è stata un'ottima padrona di casa , sempre cortese e sorridente, molto capace a gestire il locale sempre molto frequentato.
Le pizze hanno un costo normale ma il rapporto prezzo qualità è straordinario ; per quanto riguarda le pietanze per una portata si spende mediamente dai 13 ai 18 euro ( un secondo di pesce) ,più che onesti.
C'è la tovaglia , il tovagliolo e ogni necessità sul tavolo , il coperto di 2,50 euro è quindi giustificato.
Il vino alla spina è molto gradevole, specie il bianco fermo, ma se si vuole una buona bottiglia, la scelta è un po' limitata ma la qualità è alta e la ricarica corre,come per il Lugana da noi provato.
Accoglienza gentile e posto di riguardo anche per il nostro cagnolino Black che si è trovato benissimo.
Ogni volta che passerò da queste parti , tornerò in questo ristorante.
RobyForchetta
.
03 Luglio 2024
10,0
Minerva is a restaurant/pizzeria open all year round directly on the Sottomarina beach.
We ended up here at the suggestion of our hotel and we came every day of our stay, 7 out of 7.
The menu is good for both those who love fish and those who prefer meat; pizza satisfies even the most avid fans of it, like me.
Don't miss the 'bigoli allo scoglio', the best cockles meatballs I've ever tasted; the boiled fish appetizer, the black cuttlefish and the baked turbot are excellent.
The steak cooked to perfection is also good, tender and tasty; the cutlet, albeit pork and not veal, is more than acceptable.
The pizzas are delicious, both the dough and the toppings, well cooked, thin and digestible.
The tables are large, sufficiently spaced and well equipped.
The service is efficient and kind, the waiting times are fair.
Mrs. Daniela was an excellent hostess, always courteous and smiling, very capable of managing the always very popular place.
The pizzas have a normal cost but the price-quality ratio is extraordinary; as regards the dishes, for one course you spend on average between 13 and 18 euros (a second course of fish), more than honest.
There is a tablecloth, napkin and every necessity on the table, the €2.50 cover charge is therefore justified.
The wine on tap is very pleasant, especially the still white, but if you want a good bottle, the choice is a bit limited but the quality is high and the refill runs quickly, as for the Lugana we tried.
Kind welcome and special attention also given to our little dog Black who had a great time.
Every time I pass through these parts, I will return to this restaurant.
Roberto Ragozzini
.
03 Luglio 2024
10,0