A pizza that leaves you speechless.
I was here on a Saturday night and I went for the pizza with tartare and truffle: Exceptional.
The dough was a cloud and I ate it with great pleasure.
It is not the usual pizzeria that offers the usual ingredients and I think this is a fantastic quality.
The service was very fast even though it was a Saturday night and the staff was attentive and kind.
I highly recommend it to anyone who wants to eat a quality pizza!
Martina Marchetto
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18 Maggio 2025
One of the best pizzas we ever had.
Abhilash Abraham
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13 Maggio 2025
All very good, the pizza is a mouth-watering sensation...fast and friendly staff... highly recommended!!
Safiata Koanda
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10 Maggio 2025
Very friendly and welcoming atmosphere and staff. The pizza dough and cooking were truly of the highest level. We expected something more from the condiments: the tomato was very good, but the almost absence of basil and the little buffalo mozzarella were surprising.
The pizza with mortadella lacked a bit of flavor.
The gentlemen's cream dessert was a little too frozen and with too much alcohol. Overall, however, the quality and taste of the dough and the skill of the pizza chef allow us to give at least 4 stars, very close to 5.
Federico L
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04 Maggio 2025
Very good pizza. Light dough and quality ingredients. About 12 pizzas on the menu, fast and friendly service. The place is very simple, basic and the tables are set with paper tablecloths without any particular embellishments (they seem bare). A place that focuses on the quality of the food. For now it's the best! Well done!
Laura Fiorin
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04 Maggio 2025
Super positive experience, very kind staff and extraordinary pizzas.
Daniele Bonin
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27 Aprile 2025
The best pizza (Neapolitan dough) I've ever eaten in my life.
Everything was super fantastic but I mean the service was super fast. Reservation is recommended
Giorgio Bertazzolo
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25 Aprile 2025
Excellent pizzeria where you can eat a proper pizza, with good and genuine flavours! Not too many choices, a symptom of someone who wants to do things properly, and so it was. Fast and friendly service, average prices. The environment could be improved in some respects but welcoming and well managed! Go there!
Andrea G.
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23 Aprile 2025
Ho cenato qui più o meno due settimane fa assieme ad un mio amico, amanti entrambi delle pizze gourmet e della buona cucina...per noi era la prima volta dato che non conoscevamo la location che abbiamo visto pubblicizzata in Instagram nella pagina social di Veneto Food Porn...profilo secondo me più orientato ad una politica goliardica nella presentazione di cibo, piatti e ristoranti che non su di una effettiva conoscenza e cultura gastronomica in generale!! Nonostante tutto, dobbiamo dire che la scelta è stata proprio azzeccata!!
Io ho optato per la pizza tartare, con mozzarella fiordilatte, tartare di manzo e tartufo nero umbro mentre il mio amico ha scelto la cantabrica, con ingredienti di burrata di Andria dop, acciughe cantabriche, pomodorini ed olive.
Impasto cotto in forno a legna direi in modo certosino quasi con lavoro di cesello, soffice con cornicione; perfetto bilanciamento tra la tartare ed il tartufo. Di solito non sono molto amante delle pizze bianche ma prediligo la base con il pomodoro, ma questa pizza era veramente divina a prescindere!
Location con arredamento moderno e caldo ma senza scadere nelle eccessi, personale gentile e molto professionale, rapporto qualità prezzo buono, oserei dire quasi ottimo.
Ovviamente qui si trova la ricercatezza delle pizze gourmet quindi la scelta è ovviamente limitata ed i prezzi sono proporzionati alla qualità delle materie prime scelte e a tutta la lavorazione e preparazione che ci stà dietro!
Sicuramente non appena mi si presenterà l'occasione, ci ritorneremo!
Pizza veramente buona con bordo alto morbida e ingredienti di ottima qualità. Anche il dessert molto buono. Servizio ottimo e gentilezza. Bravi molto consigliato
909marco72
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01 Marzo 2025