Very good gluten free pizza.
Excellent tagliatelle with ragu!!
Very friendly service.
Maite loren
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02 Dicembre 2025
10,0
Really enjoyed the pizza and pasta.
James Lequar
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02 Dicembre 2025
10,0
Alberto was excellent. Welcoming atmosphere. Good food and wine. Reasonable prices.
Valentina Mariani
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29 Novembre 2025
10,0
Friendly staff. Fast service. Charming venue.
Stefano Verducci
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28 Novembre 2025
10,0
A very suggestive and unique restaurant, it feels like being in a truly beautiful, characteristic glacier. The service is friendly and professional. Excellent appetizers, good pizza, and even the first courses deserve praise. I will definitely return... I recommend it.
Maurizio Caso
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23 Novembre 2025
10,0
We had great dinner here! The menu is varied so it was easy to find something for everyone. The staff was very friendly and helpful and the food was of good quality and quantity. Thank you for the lovely evening and of course the Limoncello;D
Mar
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19 Novembre 2025
10,0
Extensive menu of very good quality gluten-free options, if we return to the city we will definitely repeat! I recommend the gluten-free taglietelle bolognese, wonderful!!
Laura Freixas Dalmau
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18 Novembre 2025
10,0
Nice atmosphere and a good variety on the menu, but the pizzas were just ‘okay’. We visited on a Thursday lunchtime, and there was only one other table there at the time - the food seemed to take forever to come out, I was wondering if we’d have to go and cook ourselves at one point….
This was the first restaurant we visited in Bologna as it was near our accommodation and our host recommended it. Unfortunately the pizzas were very bland and lacking flavour, the dough was a bit soggy and hadn’t been cooked for long enough. The interior was nice, it was a bit like being in a huge wine underground wine cellar. The staff were so so, not rude but not hugely friendly either.
Mel Warren
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17 Novembre 2025
6,0
Sono stata in questo ristorante pizzeria con la famiglia, attirata dal certificato AIC e l'ampia scelta del menu, anche per celiaci. Il cibo con e senza glutine era buono, la pasta ripiena fresca e fatta a mano, anche senza glutine. Le note dolenti sono principalmente legate al servizio e a ciò che ne concerne, purtroppo. I camerieri sono risultati distratti e impreparati: non portavano via piatti e bicchieri vuoti a meno che non gli venissero dati in mano, anche passando continuamente accanto al tavolo e hanno commesso degli errori che a mio parere non sono accettabili per un ristorante con certificazione AIC. In particolare, è stata data un'informazione sbagliata su un piatto fatto di frittura mista, dicendo che era tutta senza glutine per poi essere chiarita successivamente da un altro membro del personale. Inoltre, c'era chiara disinformazione sul fatto che l'olio di frittura non può essere lo stesso per il con e senza glutine, ma anche questo ritengo sia frutto di una cattiva preparazione del cameriere. I piatti infatti erano fatti bene, se senza glutine distinti dalla iconica goccia di aceto balsamico. Purtroppo però tutta l'esperienza è stata condita anche da una lunghissima attesa di più di un'ora tra il contorno/antipasto e il primo/pizza. Complessivamente ci tornerei solo per assaggiare la loro pizza, ma il locale e il servizio richiedono grossi miglioramenti per migliorare la professionalità.
Daniela C
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16 Giugno 2025
6,0
una delle pizze senza glutine più buone che abbia mai mangiato, impasto molto simile a quello della pizza normale, differenza impercettibile. consigliatissimo :)
Pascale F
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16 Giugno 2025
10,0