Really a very authentic restaurant, if you are looking for a non touristic place where also Italians are eating you MUST go here. Honest nice people, fantastic tasty food, and wine for normal prices.
Gideon
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07 Luglio 2025
10,0
Easy-going place with home cooking that I didn't try (it looked like it inspired me). I liked the gourmet pizza: congratulations! 👍
Paolo Visentin
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07 Luglio 2025
8,0
Amazing, everything perfect, absolutely recommended!
Cristian Rottura
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24 Giugno 2025
10,0
L'unico difetto è l'accoglienza di quello che credo fosse il titolare, un signore dall'espressione quasi scontrosa e infastidita che non ci ha fatto sentire particolarmente accolti, quasi come se fossimo un peso più che un'opportunità. Peccato, perché per il resto il locale è in buona posizione, internamente è molto carino e soprattutto offre una pizza spaziale. I prezzi sono leggermente sopra la media, almeno a quella a cui io sono abituato, ma l'impasto, la farcitura e soprattutto la cottura in forno a legna rendono un prodotto eccezionale, che sto ancora sognando con l'acquolina a ore di distanza dalla mia visita. Ottima anche la cucina, che non ho provato direttamente, con porzioni non abbondanti ma comunque giuste in relazione al prezzo.
beachild
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22 Aprile 2025
8,0
Excellent pizza, quick and attentive service. Amazing desserts.
Romina S.
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29 Marzo 2025
10,0
Fantastic pizza and super friendly staff!
Tiziano Parma
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29 Marzo 2025
10,0
Great bread and focaccia and pizza
Adequate cost
Pier Francesco Canuti
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28 Marzo 2025
10,0
My friend and I went 2 hours ago, I eat pizza marinara ((had better) my friend found a rock where she found 4 whole cloves of garlic inside the mussels, but the most absurd thing was that two and I mean two balls of chocolate profiterol because there were only 4 left (I saw it with the waitress) she divided them into two plates we paid 14 euros (7 euros each) very disappointed, I spent the pizza is the same.
Catia Naldini
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02 Marzo 2025
6,0
We came across it by chance, it has a good quality/price ratio, we took 2 fish first courses, a slice of tuna with fruit and water, and we paid €54, it was all good and the portions were generous. The freshly baked Fornarina that they brought us instead of bread was also very good. We will be back.
Valentina Greco
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25 Febbraio 2025
10,0
Una pizza da ⭐⭐⭐⭐⭐ stella. Grazie . Impasto è veramente buono , servizio è velocissimo.Consigliato per tutti 👍👍👍👍👍
Natalia Z
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29 Gennaio 2025
10,0