Ristorante Pizzeria Caruso In Bologna

8,0

Basado en 3.839 opiniones encontradas en 5 webs


6.6
8.1
7.1
7.5

tend

320
Di 2.047
in Bologna

Gestione recensioni

Excellent for toccata and fugue
Più commenti
in Google
.
08 Agosto 2024
8,0
All delicious, eaten very well and highly recommended for celiacs. Let's hope that sooner or later they open in Cagliari..Top staff.
Più commenti
in Google
.
05 Agosto 2024
10,0
I recommend it to everyone, a good place. I had a very good time being allergic to many food products. I had a great time with them. The gluten free pizza is very good!
Più commenti
in Google
.
28 Luglio 2024
10,0
Very good pizza highly recommended
Più commenti
in Google
.
21 Luglio 2024
10,0
Frankly, I had higher expectations...disappointing pizza...I'll try the fish
Più commenti
in Google
.
20 Luglio 2024
6,0
We ordered gluten-free takeaway pizzas + gluten-free beer. They were punctual, kind, and the pizza was delicious as always.
Più commenti
in Google
.
16 Luglio 2024
10,0
Excellent pizzas, the pasta and meat restaurant is also worth trying. Excellent service
Più commenti
in Google
.
10 Luglio 2024
10,0
Discovery of our last day in Bologna. Highly recommended site. There is a good quality price relation. Spectacular pizzas. A shame I didn't discover it sooner. We would have gone more days to try different dishes. We went with our dog and they didn't give us any problems, on the contrary, they treated us very well.
Più commenti
in Google
.
07 Luglio 2024
10,0
Con oltre 35 anni di esperienza nel settore, questo locale continua a distinguersi per la sua cucina impeccabile e il servizio cordiale. Ogni visita al Caruso è un ritorno a casa, grazie alla calorosa accoglienza del proprietario e dello staff. La loro competenza e disponibilità si riflettono in ogni piatto servito, dalla pizza agli ottimi piatti di pesce e carne. La selezione di ingredienti di alta qualità e l'impasto lasciato lievitare per 48 ore conferiscono alla pizza una leggerezza e un sapore irresistibili. Anche i celiaci possono deliziarsi con le loro opzioni senza glutine, apprezzando la cura e l'attenzione dedicate alla loro preparazione. Consiglio vivamente di provare il tagliere di pizza, un'opzione che vi permette di assaggiare una varietà di gusti autentici e deliziosi. Inoltre, non perdete l'occasione di esplorare i primi piatti di pesce, preparati con maestria e presentati con eleganza. L'atmosfera accogliente e informale del locale rende ogni pasto un'esperienza piacevole e rilassante. Tuttavia, consiglio di prenotare in anticipo, specialmente durante i periodi di maggiore affluenza, per assicurarvi un tavolo. In conclusione, il Ristorante Pizzeria Caruso è molto più di una semplice pizzeria: è un luogo dove si incontrano tradizione, qualità e passione culinaria. Se volete assaporare il meglio della cucina bolognese, non perdete l'opportunità di visitare questo gioiello nascosto. Che siate residenti o visitatori, una cena al Caruso sarà un'esperienza indimenticabile che vi lascerà desiderosi di tornare ancora e ancora.
Più commenti
in TripAdvisor
.
17 Marzo 2024
10,0
Il locale rimane in zona un po' defilata rispetto al centro, ma all'interno è piacevole e spazioso. Le pizze sono davvero buone, ben condite senza risultare pesanti, con ingredienti di qualità... bella la scelta di alternative anche senza glutine, anche se non ne abbiamo fruito. Personale non particolarmente memorabile ma nell'affollamento del weekend ci può stare. Comunque molto consigliato!
Più commenti
in TripAdvisor
.
29 Febbraio 2024
8,0

Ristoranti simili a Bologna

8,0
1326
Recensioni

LA LANTERNA

26/07/2024: Many thanks for your delicious pizza. Nothing compares to the pizzas in Italian restaurants in Belgium.
24/07/2024: La lanterna is a pizzeria that offers different types of dough (Napoli/gluten-free/7 cereals/kamut/wholemeal/green with spinach/rice and spelled) and pizzas (mini/stretched/giant/pan-fried/1/2 metre) ..my husband tried the pizza made in the pan with the "zingara" pizza (spicy salami, peppers, aubergines and onion)..the pan pizza is deep and soft, for those who don't like thin pizza..the ingredients are excellent (except the peppers which were not peeled from the roasted skin) and the spicy salami which, personally, I prefer the one in small slices... I tried the wholemeal dough with the "sottobosco" pizza (truffled cream, porcini mushrooms, speck sticks and radicchio)..the latter had to be put out of cooking, because the radicchio, in addition to becoming brown and bitter, also loses its vitamins during cooking..the wholemeal dough is really light and thin..then, I also tried the the 7-grain dough, which I liked less, because it seemed undercooked... I associated it with the "Alessia" pizza with crab meat (which, in reality, was Surimi), shrimp and smoked salmon... anyway, I'll try other types of doughs and pizzas and I will add my opinion... last thing: be careful with the additions, because they are expensive (Cantabrian anchovies at 5.50 euros / porcini mushrooms 3 euros / raw and bresaola 2.50 euros).. also the doughs specials are not exactly cheap (the gluten-free one is 3.50 euros and most are 2.50 euros)..
8,0
871
Recensioni

Sorsi Morsi

20/07/2024: The place presents itself in a truly sublime way, in the entrance courtyard there are many bunnies. The service is impeccable as are the dishes which are inviting and plentiful. A place to keep in your heart
19/07/2024: We stopped for dinner at this restaurant during a detour, discovered by chance, but absolutely excellent! Very soft and excellent quality Bolognese cutlet, cold cuts platter with crescentine abundant enough to be a light dinner on its own. Covered and well-kept outdoor environment which, even if we didn't stay at the B&B, was pleasant to be around!

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità