Warm and welcoming atmosphere of a classy trattoria. Friendly and helpful staff.
Highlight: the menu. Traditional dishes, expertly revisited, without distorting them, and with an exquisite taste.
Superlative gnocchi and unforgettable braised meat.
A unique experience, a delight for the palate.
A real indulgence!!
Achiropita Sciarrotta
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18 Febbraio 2025
10,0
It's a place where they serve you truly exquisite local cuisine
lucio rifici
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17 Febbraio 2025
10,0
Are you looking for a tavern in Padua, you won't go wrong here, this has remained the true tavern where the walls and furnishings speak of life lived....
Very good original dishes that go well with the environment and the very courteous and knowledgeable staff.
Congratulations we will be back excellent lunch.
Luca Meneghini
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16 Febbraio 2025
10,0
Delicious tavern in the center of Padua. Nice to discover tastes and dishes that are new to me. We ate very well, the guys were very kind.
GIANMAURO TIERNO
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16 Febbraio 2025
8,0
Typical trattoria in the center of Padua.
Andrea Valle
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15 Febbraio 2025
6,0
Historic place in Padua ... the oldest tavern dating back to 1860.
Very good traditional dishes, very generous portions, normal prices. Very popular... better to book in time. Finexsetyimana 2 shifts
Paolo Ivo Piccinini
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04 Febbraio 2025
10,0
One of the oldest and most authentic taverns in Padua. Good food, good wine and good service, a guarantee!
stella leimer
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03 Febbraio 2025
10,0
Typical tavern offering a good menu. The basis is the raw materials of the local tradition, to which a good degree of variety is added based on the season and beyond. For example, the bigoli, a characteristic pasta of the area, are excellent, but instead of finding the typical combination of bigoli, sardines and anchovies, the tavern offers a different seasoning every day, based on the seasonality of the ingredients. The rest of the gastronomic offer also varies a lot from time to time. Interesting appetizers that allow you to taste typical food in small doses. Fairly varied wine list. Service normal. I'm not giving 5 stars just because in my case they got the wine completely wrong. I asked for a sparkling rosé wine and they brought me a glass of still black wine. Lastly, the environment; simple but pleasant at the same time.
Luca Ferraris
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01 Febbraio 2025
8,0
Dal conto finale all’accoglienza direi tutto egregio, i piatti sono veramente molto buoni e sono anche molto abbondanti (cosa ormai difficile da trovare). I Personale molto Portese e sono tutti i ragazzi giovani molto svegli e disponibili. È la prima volta che frequentavamo questo ristorante, ma ce ne saranno delle altre…
Giovanni B
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10 Gennaio 2025
10,0
Il gambero rosso consiglia questo posto. Il locale è molto bello, curato e vintage, sicuramente crea atmosfera. Onestamente avevo alte aspettative che sono rimaste non dico deluse, ma sicuramente mi aspettavo un'estasi culinaria. Che non c'è stata. Abbiamo preso l'asino con la polenta: normale. Un'insalata con radicchio miele e noci: normale. Buono il dolce tipico. Conto troppo salato per la qualità del cibo. Peccato. Ultima cosa: sicuramente originale e d'atmosfera il menù scritto a mano , in corsivo e in dialetto, con una grafia poco leggibile, molto caotico. Siamo nel 2025 e certe accortezze, che ci piaccia o no, vanno seguite.
Lucrezia C
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04 Gennaio 2025
6,0