My husband and I loved this restaurant. The service was exceptional. You are welcomed with a complimentary sparkling wine while you settled in and enjoy the menu. No dirty dish remained on our table and the staff was always keenly watchful and noticed anytime we needed anything. This food was among the best we had in Sorrento. Their unique Caprese salad and the zucchini pasta were amazing and I highly recommend.
Danielle Neveles
.
30 Luglio 2024
10,0
An amazing place in the atmosphere of the past. The whole place is full of pictures of the opera singer. The owner of the place loves the food. Go there
איתי
.
23 Luglio 2024
8,0
Fantastic food and service. Beautiful presentations are exceeded by the taste. We had the vegetarian tasting menu with a glass of house rosé. A spectacular collection of Caruso memorabilia from the family.
Arthur Astarita
.
14 Luglio 2024
10,0
Fine dining with perfect choose of wine. Thank you for excellent service
Kostas Fedyna
.
25 Giugno 2024
10,0
Caruso pics all around; delightful, helpful staff and the biggest wine menu I have ever seen
Dan Keoppel
.
05 Giugno 2024
10,0
Lovely place, amazing food and very elegant, calm atmosphere. Perfect for a date night in Sorrento 🇮🇹🍷
Ciocoiu Denisa
.
04 Giugno 2024
10,0
Great service, food and ambiance. Immediately we were greeted with a glass of champagne. In my reservation I noted my allergies and the manager took the time to point out everything I could eat on the menu. Additionally, one of the breads for the table included nuts so they made me my own plate to accommodate me. It was the best Aperol spritz I have ever had and the food was very good! Lastly, they gave us all free shots of limencello.
The space is beautiful filled with Caruso history and has very comfy chairs.
Sydney Prochaska
.
03 Giugno 2024
10,0
Very nice atmosphere and great service!!
The food was a bit average compared to other places… it might be simply our choice of dishes that was not optimal…
H Nakamura
.
03 Giugno 2024
8,0
Location molto bella, interessante, curiosa dove ogni cosa è curata nei particolari.
Un piccolo museo dove l'arte è presente anche nel servizio e nei piatti.
Un calice di prosecco come benvenuto è stato l'ouverture del pranzo seguito da una selezione di diversi panini appena sfornati da gustare con dell'olio meraviglioso.
Abbiamo preso come antipasto speck e blu di bufala con confettura di cipolla di Tropea e melannurca: buono, i sapori forti e decisi abbastanza bilanciati dalla confettura.
Gli spaghettoni degli Antichi Pastai, alle delizie del mare e clorofilla di limone molto buoni però mi aspettavo di sentire la punta di limone.
I fusilloni alla Nerano con fuso di caciocavallo podolico altrettanto buoni ma anche da questo piatto mi aspettavo un qualcosa in più e di sentire poco l'amaro delle zucchine (probabilmente sono gusti personali perché mi è stato confermato da diversi napoletani che così deve essere la Nerano).
Apprezzato anche il bicchierino di limoncello che ci è stato offerto a fine pasto, veramente ottimo e di qualità.
Il mio compagno ha apprezzato tutto ed è rimasto soddisfatto di ogni cosa, io, visto il posto, avevo qualche aspettativa in più.
Una menzione al servizio impeccabile e attento ad ogni esigenza con un tocco di simpatia.
Se cercate un ottimo ristorante siete nel posto giusto, ma se cercate anche un'esperienza siete nel posto perfetto. Siamo stati qui per il nostro anniversario di matrimonio. Atmosfera suggestiva con le pareti letteralmente tappezzate con foto, manifesti e articoli su Enrico Caruso, in sottofondo la sua voce con le arie più emozionanti della lirica italiana. Il resto lo hanno fatto una cucina deliziosa e un servizio impeccabile. Affidatevi a Franco, il maître, un signore di grande garbo prodigo di descrizioni e di consigli, ma mai invadente nel volerti "piazzare" qualcosa. Complimenti a tutti.
Dionisio Ciccarese
.
24 Marzo 2024
10,0