Excellent food but small quantities
peppe maracci
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04 Marzo 2025
8,0
For me a usual and routine stop when I return to Porchiano del Monte.
Quality cuisine and friendly service, the carbonara and sautéed chicory are something wonderful in their simple goodness.
Paolo Pajer
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03 Marzo 2025
10,0
Excellent variety of dishes!
Perhaps the service in the delivery of the dishes was a little lacking!
I will definitely be back!
Micaela Schiavetti
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01 Marzo 2025
6,0
Good quality restaurant with plentiful dishes
Giampiero Biscardi
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20 Febbraio 2025
8,0
Locale tipico salumi ottimi bruschette altrettanto poi crostini di fegato si scioglievano in bocca i dolci sono un spettacolo... Prezzo modici da provare
biondo250
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13 Febbraio 2025
8,0
Finalmente dopo tempo sono riuscito a pranzare in questo ristorante e le aspettative sono state ampiamente riconfermate. Bel locale, ben curato. Cibo molto buono. Stringozzi o Ciriole ai carciofi, buonissimi! Bistecca alla griglia servita sulla pietra, eccellente ! L’agnello al girarrosto, eccellente! Patate al forno, crostini..,Tutto molto buono. Un particolare interessante, l’olio che servono a tavola è molto buono e raramente si trovano ristoranti attenti a questi particolari. Servizio solerte e gentile. Su tutti il grande Sandro!!! Andateci tranquillamente, io ci tornerò senz’altro.
Valerio M
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04 Febbraio 2025
10,0
Excellent food; excellent roast meat, excellent pizza, quick and efficient service. I will be back very soon to try their first courses (if I find a free table)
Vincenzo Esposito
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31 Gennaio 2025
10,0
Rustic restaurant/trattoria with excellent meat, especially game, cooked and served perfectly!
Special mention for the lamb cooked on the spit and for the chicory.
Vincenzo Pesci
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19 Gennaio 2025
10,0
Friendly and welcoming staff, plentiful and well-cooked dishes
Katia
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09 Gennaio 2025
10,0
A beautiful discovery, near the city of Amelia. Genuine top quality products, cooked divinely, like grandmothers of old. Prices that are far too honest, given the quality, quantity and price ratio. I hope it stays like this for a long time, without giving in to the fashions of revisited cuisine, with the colorful dish, but empty of raw materials. Well done, well done, well done, we will definitely be back ✌️✌️✌️
Pier Giorgio Taccola
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05 Gennaio 2025
10,0