I was on Sunday, in this truly magnificent place both in terms of the strategic position with very respectable views, and in terms of the food offered. It's not the first time I've frequented it and it was certainly a pleasant and even fun confirmation. Staff suited to the occasion, friendly, helpful and professional. Food beyond expectations cooked with great detail that leaves you amazed. When available, snails are a prized food cooked with love and dedication.
As always, the food was up to par.
Paola Porrozzi
.
09 Aprile 2025
10,0
Great, you don't have to be afraid of curves to get there.
giuliano cecchini
.
05 Aprile 2025
10,0
I highly recommend this place, excellent food, all homemade, authentic flavours, very generous portions and more than excellent value for money... You need to book because it is very popular especially on weekends... Fabulous to try 💗
Maria Pierangeli
.
05 Aprile 2025
10,0
Stunning place surrounded by nature, I arrived by motorbike doing the last stretch of road off road!
Overwhelming dishes, we ate very well, the service was fast despite the many people there! Aperitif outside in front of the fire!
I will return soon
Filippo Rondelli
.
03 Aprile 2025
10,0
Today I didn't think that restaurants still existed where you can eat very well with quality and quantity and super prices. We will definitely return
Lucia Manucci
.
24 Marzo 2025
10,0
Warm and familiar environment, excellent home-produced cold cuts and cheeses, like feeling at home
massimo fiamberti
.
24 Marzo 2025
10,0
Always a guarantee!
Cured meats, cheeses, tripe, lamb chops, tagliolini with mushrooms, cheese and pepper agnolotti and sliced meat...
The perfect lunch at the right price, in a warm and welcoming environment (there were 25 of us, a little cramped...).
Then throw in a foggy, cold day seasoned with lit fireplaces... What more could you ask for!
Fabrizio Gregorini
.
22 Marzo 2025
10,0
Beautiful place, excellent food, top staff.
Massimo Flagiello
.
20 Marzo 2025
10,0
Sono stato a mangiare in questo locale assieme a degli amici. Il ristorante è un'istituzione che va ben aldilà del circondario e trovare un posto è molto difficile, quindi consiglio di prenotare. Tris di antipasti caldi buono: coradella, trippa, zampetti con fagioli. Bis di primi di applauso: gnocchi al capriolo e tagliatelle ai funghi (da 10). La fiorentina è molto buona, ma a me il fatto che venga servita nella ghisa calda mi infastidisce. È una tendenza di diversi locali della zona che per stare dietro a grandi numeri e tenere prezzi onesti (38.00 euro al chilo) adottano questa cottura che non condivido. Zuppa inglese eccezionale. Conto più che onesto per qualità e quantità, pasto completo 35 euro con bevande e caffè.
James Doakes
.
25 Gennaio 2025
8,0
Ristorante rustico conosciuto da molti (è sempre pieno). Porzioni abbondanti e prezzi onestissimi. Pietanze buonissime. Servizio celere e simpatico. La trippa nell'antipasto super buona. I primi gustosi e conditi in maniera generosa, la Bistecca servita su piatto incandescente veramente speciale. Patate di contorno top e dolci tutti fatti in casa. Prenotate con molto anticipo. Consigliatissimo
Jess
.
04 Gennaio 2025
10,0