Martinelli It's lamb offal, tripe with ragù, local cold cuts and cheeses, caramelized red onion, beans with pork rinds.
And then gnocchi with roe deer and tagliatelle with mushrooms.
And then lamb shoulder with artichokes and soft and succulent Florentine steak.
And then cantucci with vin santo.
Martinelli It's "the meat" in company, a cheerful and friendly table that the very kind and easy-going staff takes on a culinary journey of times gone by.
And at the end of the meal, on late spring evenings, a walk around the restaurant offers a magnificent show of fireflies!
Wonderful!
Nicola Rauso
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15 Giugno 2025
10,0
Historic place with special dishes and pleasant mountain location.
Cheap price for the quantity and quality of the dishes served.
Gutter Mike
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14 Giugno 2025
10,0
Top restaurant!!! For location...for eating with excellent appetizers, first courses, second courses.
Truly top traditional cuisine!!!!!
Recommended to book....
Stefano Baldelli
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10 Giugno 2025
10,0
Fiorentina, grilled pork, pappardelle with wild boar rating 10
Denny
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07 Giugno 2025
10,0
Want to feel good? Here's where you need to go.... HIGHLY RECOMMENDED
Luigi “Nivola” Sivolella
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05 Giugno 2025
10,0
I stopped during a motorbike ride, I couldn't resist the tagliatelle with very fresh prugnoli! Fantastic dish
Donato Cancellieri
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04 Giugno 2025
10,0
Monday 2nd June we went for dinner, we had a great time, a welcoming and pleasant place surrounded by greenery, we will return
Best regards Fabrizio
fabrizio serrani
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03 Giugno 2025
10,0
The best restaurant in the Marche without a doubt. All the dishes are exceptional. You will find all the typical traditional dishes. The menu consists of hot/cold appetizers, several first courses to choose from, many second courses and exquisite desserts (I recommend the ice cream!). The service is very fast and the waiters very kind. You have to go there at least once!
Special mention for the price, you will be amazed!
Francesco Marzan
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28 Maggio 2025
10,0
Ottimo ristorante, personale gentilissimo e professionale! Prenotazione obbligatoria
( È sempre pieno ) !!! Prezzi ottimi....!
Gianfry3150
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27 Aprile 2025
10,0
Sono stato a mangiare in questo locale assieme a degli amici. Il ristorante è un'istituzione che va ben aldilà del circondario e trovare un posto è molto difficile, quindi consiglio di prenotare. Tris di antipasti caldi buono: coradella, trippa, zampetti con fagioli. Bis di primi di applauso: gnocchi al capriolo e tagliatelle ai funghi (da 10). La fiorentina è molto buona, ma a me il fatto che venga servita nella ghisa calda mi infastidisce. È una tendenza di diversi locali della zona che per stare dietro a grandi numeri e tenere prezzi onesti (38.00 euro al chilo) adottano questa cottura che non condivido. Zuppa inglese eccezionale. Conto più che onesto per qualità e quantità, pasto completo 35 euro con bevande e caffè.
James Doakes
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25 Gennaio 2025
8,0