A place where they sell quality and substance. The substance of people who know how to do their job very well. A superb grilled meat; a fantastic cut and perfect cooking. A very good choice of wines, fantastic side dishes, delicious desserts and friendly, fast service. There's no need to say anything else.
vincenzo abbatemarco
.
07 Aprile 2025
10,0
There were many of us and we opted for a fixed menu. Risotto and mixed grill really delicious!!! Prompt and fast service. Advised
Juliana Cabboi
.
07 Aprile 2025
10,0
we went to the bar for a cappuccino/coffee and a quick brioche, excellent foam and quick soft brioche, the location was also very nice
sofi g
.
06 Aprile 2025
10,0
All good. Last stop before entering Emilia towards Milan
sergio crotti
.
06 Aprile 2025
10,0
The meat is wonderful... and also the first courses and side dishes. The cost is a little too high, but understandable.
Carmine Farina
.
05 Aprile 2025
10,0
On Sundays not accepting customers after 2.20pm doesn't seem very nice to me, otherwise, given that you already know the restaurant you can eat well
master lanuovavera
.
03 Aprile 2025
6,0
Beautiful surprise. Recommended by a friend we ate very well. Friendly and polite staff. Very good
UMBERTO PORTERI
.
01 Aprile 2025
10,0
Il Ristornate Marisa a Barberino è da sempre uno dei miei preferiti, e come ho potuto, ci sono tornato. Cibo sempre buono prezzo onesto, però il resto non mi è piaciuto molto. per il resto intendo il servizio piuttosto freddo e distaccato, a volte addirittura scostante. Ho avuto le sensazione, e non solo con me, che trattino i clienti con sufficienza e distacco. Una persona vicina al nostro tavolo, ed i tavoli sono vicinissimi purtroppo, ha detto che "sembra quasi che ci facciano un piacere a farci mangiare", e tutto sommato non posso che concordare ....
171269
.
27 Gennaio 2025
6,0
Non c è un on the road verso nord in cui non fermarsi da Marisa, punto di riferimento per dei grandi funghi porcini. Spettacolo
Peppesa’
.
12 Novembre 2024
8,0
Historic place since 1965. Travelers know it well as it is close to the motorway toll booth. I travel and so I'm there often. Starters, cured meats and cheeses, ravioli and pappardelle with hare, Mugello potato tortelli and Scottone steaks and then the Chianina is the wonderful Maremma meat which I eat very often and then there is a list of wines, after which the staff are friendly and I have to say they are good. Thank you
Paolo Gomma
.
18 Ottobre 2024
10,0