No one asked me if I wanted bread and olive oil; they brought it to us as if it were free, and then I found it charged to my bill—that's not done. Even waiting two hours between the first and second courses is not done. We arrived at 7:30 PM and got up at 9:40 PM. Other than that, the food is still good.
Tiziana Barberini
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15 Luglio 2025
6,0
Excellent seafood restaurant, definitely the best in the EUR area. Elegant and beautiful. Excellent raw seafood and very fresh fish. First courses and desserts prepared by the chef behind the open kitchen are superb.
Cricco Padel
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13 Luglio 2025
10,0
Five stars, nothing else to add 💯
Nella Capitelli
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07 Luglio 2025
10,0
Modern and refined atmosphere in this excellent seafood restaurant, a true rarity in the area. Very fresh products, good cooking skills, both creative and innovative dishes and traditional ones. Some combinations are perhaps risky, but overall everything is very pleasant. Worth mentioning is the fact that they are always open, except Sunday evening. The aperitif formula is also excellent and offers an excellent quality/price ratio. Service is never intrusive and attentive.
Marco M
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27 Giugno 2025
10,0
In the fish market of this restaurant, after twelve, you can find various ready-to-go dishes. Excellent. Very helpful staff. Good prices and cleanliness. I will gladly return.
Italo Pattarini
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06 Giugno 2025
10,0
Excellent quality excellent service but not for all budgets
francesca
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15 Maggio 2025
8,0
A little too sophisticated and prices a little expensive.
Franco Palombi
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04 Maggio 2025
8,0
Beautiful experience! Great lunch before starting my shift at work! Nice and welcoming restaurant discovered thanks to thefork! Very kind waitress and staff, very friendly! Excellent quality dishes :-) First course tagliatelle with delicious seafood ragu, appetizer of bread and focaccia with delicious oil and a trio of delicious sorbets! I was super satisfied and will definitely come back :-)
Federico Giusti Serratore
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27 Aprile 2025
10,0
Abbiamo scelto la degustazione da 3 piatti. Ci è stato offerto una entrée servita in un bellissimo piatto a forma di pesce. Spettacolare. Poi l'antipasto di calamari ripieni alla parmigiana è stato ottimo. Il primo, tagliolini alla siciliana, con ragù di pesce, era perfettamente bilanciato. Il secondo, a base di filetto di orata, saporito e con un fantastico abbinamento di carciofi alla romana. Il tutto accompagnato dal pane fatto a mano dallo chef e due calici di champagne. L'atmosfera è sofisticata e professionale, ma allo stesso tempo familiare e accogliente. Il personale di sala è attento e pronto, ma non invadente. La cucina a vista è garanzia di igiene e pulizia. E' affascinante vedere la coordinazione dei cuochi e la calma e armonia che regna nella cucina. Molto molto distante dalle cucine piene di stress che si vedono nelle trasmissioni tv! Una bella esperienza, un costo più che accettabile, cibo di grandissima qualità. Una serata piacevolissima. Bravi.
alessandrogQ1583DA
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22 Marzo 2025
10,0
Il locale è molto raffinato, i tavoli ampi e abbastanza distanti, location da serata speciale ma anche per una cena di lavoro. Il crudo da 65 euro comprende diverse portate, ottimi in particolare i carpacci di fragolino e branzino. Primi molto abbondanti sui 25 euro, eccellenti gli spaghetti spezzati in zuppa e i paccheri orata e cardoncelli. Interessante l'abbinamento vini da 40 euro, 4 calici di buon livello. Il servizio è ottimo, non eccessivi ma sempre presenti. ho pagato 80 a testa dividendo un crudo, due primi, un abbinamento di vino, ci può stare
.campagnano84
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06 Marzo 2025
10,0