A spectacular place in Sizzano, typical Piedmontese cuisine done really well. The Russian salad as a welcome is amazing, then the rest is a crescendo. Highly recommended
2 women in charge of this restaurant.
Paola at the helm of the kitchen, churns out traditional Piedmontese dishes with a revisited twist. His paniscia is delicious! Must try😋
Emanuela, Paola's sister, is ready to welcome you with extreme professionalism and skill.
Everything was very good, from the courtesy and professionalism in the dining room to the care in choosing the ingredients and the ability to enhance them on the plate.
In questo ristorante ho pranzato molte volte e sono sempre stato bene. I piatti sono del territorio. Ottimo la paniscia, tipico piatto vercellese accompagnato da un buon ghemme. Servizio curato e attento alle necessità del cliente
Sublime! Tornare all Impero é sempre una festa. Tonno di coniglio, tagliatelle ai funghi e gallina ripiena eccezionale. Per terminare bonet, il tutto accompagnato da una Vespolina, vino deldel territorio.
Prima di uscire abbiamo prenotato una cena x il nostro anniversario, certi di festeggiarlo nel migliore dei modi