Typical Novara cuisine of quality, friendliness, welcoming environment. Among the three best restaurants in the area.
Giorgio Maria Zucchello
.
24 Maggio 2025
10,0
We were there for my dad's birthday, and it was the first time but we will definitely be back, very nice and intimate place, the owner and the staff are very kind, helpful and never intrusive, the food is excellent and plentiful. A beautiful discovery and I recommend it!
Roberta De Bei
.
13 Maggio 2025
10,0
Lovely place and excellent food. Great wine lists
Susanna Forlin
.
27 Aprile 2025
10,0
Réservation obligatoire. Superbe restaurant gastronomique où nous sommes accueilli par Manuella, sœur de la cheffe Paola. Un apéritif de bienvenue nous est servi, accompagné d’une mise en bouche du jour, pendant que l’on choisit les plats. Les spaghettis aux oignons, la friture novarese ou le tartare de bœuf ou encore les tortelloni à la viande, lapin désossé en vinaigrette, que de délicieux mets préparés avec professionnalisme par Paola. Les vins sont proposés avec soins par son mari.
Et tout ça dans un cadre chaleureux et décoré avec goût. Nous y sommes allés quelques fois et nous y retournerons.
voyage562015
.
27 Aprile 2025
10,0
Everything was great but the bill was wrong. Paid for a dessert and a bottle of water that were not ordered. The mistake can happen, but two on the same receipt....
Unfortunately we noticed it at home...
Stefania Bellosta
.
27 Aprile 2025
8,0
A spectacular place in Sizzano, typical Piedmontese cuisine done really well. The Russian salad as a welcome is amazing, then the rest is a crescendo. Highly recommended
Francesco Spiritelli
.
12 Aprile 2025
10,0
Categoria: Ristorante Italiano
Trovato per: Guida Slow Food (@)
Situato in uno paesino della provincia novarese, dall’esterno ha un’aspetto d’altri tempi: l’insegna recita “Caffè Ristorante Impero”. All’interno è estremamente curato, elegante e dall’atmosfera calda e accogliente.
Abbiamo preso un tris di antipasti scelto dalla cucina, che probabilmente variano a seconda della disponibilità: a noi sono capitati robiola agli aromi (ottima qualità), sformato di melanzane (un po’ troppo dolce), tonno di coniglio (eccellente). La tartare di manzo era battuta un po’ troppo fina, il manzo all’olio con purè di patate era ottimo per quanto riguarda le materie prime ma un pochino troppo asciutto.
Ottima carta dei vini con ampia scelta, con focus sul Piemonte e in particolare sulla limitrofa zona vinicola di Gattinara e del fiume Sesia, e ricarichi onesti.
Servizio cordiale, conto appropriato.
Ci ero già stato anni fa, anche questa volta mi ha soddisfatto e quando capiterà ci tornerò volentieri.
tomMangia
.
05 Aprile 2025
8,0
Excellent sweet fried food and other Piedmontese dishes, impeccable service, refined and welcoming environment.
Guaranteed advice...
Sylvie Delmonte
.
04 Aprile 2025
10,0
2 women in charge of this restaurant.
Paola at the helm of the kitchen, churns out traditional Piedmontese dishes with a revisited twist. His paniscia is delicious! Must try😋
Emanuela, Paola's sister, is ready to welcome you with extreme professionalism and skill.
Federica Locarno
.
10 Marzo 2025
8,0
Excellent Piedmontese cuisine, very friendly staff, very nice and welcoming environment
luminut
.
12 Gennaio 2025
10,0