Ristorante Il Relitto In San benedetto del tronto

7,5

Basado en 111 opiniones encontradas en 2 webs


tend

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Di 344
in San benedetto del tronto
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di cucina Italiana in San benedetto del tronto

I clienti commentano i loro piatti di...

carne pizza antipasti olive dolci caffe semplice

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Recensioni Nota
Google 593 9
Recensioni Nota
TripAdvisor 142 8.2
We were thrilled with the vegan lunch prepared on the fly, unplanned. The dishes were made with the freshest, highest-quality ingredients. The owner demonstrated a true passion for plant-based cuisine and beyond. The friendly service and welcoming atmosphere made the experience even more enjoyable. I highly recommend this place to anyone looking for a healthy, tasty, and lovingly prepared meal.
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11 Agosto 2025
10,0
Alfredo... He is "UNIQUE".. if you let him, he will guess your tastes better than your own.
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23 Giugno 2025
10,0
I've always had a great meal at this place
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02 Maggio 2025
10,0

Ristoranti simili a Ascoli piceno

7,5
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Recensioni

Bottegaio del Gelato

11/05/2025: The ice cream is delicious and everything is gluten free, my daughter and I love this place also for the kindness and professionalism of the staff.
31/12/2024: Excellent ice cream, enjoyed in winter, with children who enjoyed it very much. The staff were kind and nice to us adults, but also to the children. I highly recommend the tidy, clean and welcoming place for a tasty stop in this splendid city.
7,5
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Recensioni

Caffe' dei Poeti

12/03/2025: Excellent service and nice atmosphere, but some very disappointing dishes: Ascolana olives a little dry and tasted like they were in the fridge, boiled slices and a little cold. For the rest, a good selection of cheeses, good tagliatelle with meat sauce, tortelloni filled with unusual carbonara. For the price I expected a little more.
08/02/2025: Sono stato al caffè dei poeti qualche giorno fa con la mia ragazza, locale carino, buoni i crudi di carne ma sul primo abbiamo avuto un po’ di riserve : abbiamo deciso di provare i ravioloni ripieni alla carbonara… buona la sfoglia ed il ripieno ma mancava quel che più caratterizza la carbonara, la cremina che si crea con l’amido l’uovo ed il grasso. Era stato messo un formaggio, simili a quei formaggini che mangiavo quando ero piccolo nella minestrina, inoltre il guanciale si sentiva veramente poco sotto i tendi… cosa che in realtà anche questa dovrebbe essere una caratteristica del piatto, quella del guanciale croccante. Un po’ una caduta di stile secondo me. Per il resto ci siamo, la carta dei vini ha buoni prodotti locali e non … magari ecco giusto ad imparare a fare una carbo crema potrebbe essere un valore in più.

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